Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 26/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 26/9)
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:18

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΛΕΤΣΕ (21:45): Ακόμη «πονάει» το χαστούκι που έφαγε το βράδυ του Σαββάτου (23/9) η Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» γνώρισε βαριά ήττα -η πρώτη φετινή- με σκορ 4-2 από τη Σασουόλο και άπαντες προσπαθούν να καταλάβουν το πως και το γιατί. Με το… καλημέρα (12’) δέχθηκε γκολ, αλλά ευτύχησε να ισοφαρίσει εννιά λεπτά αργότερα με το αυτογκόλ του Βίνα. Όμως, πριν «βγει» το ημίχρονο (41’) ξαναβρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο 78’, ο Κιέζα με το τέταρτο φετινό του τέρμα ισοφάρισε εκ νέου κι εκεί που όλοι περίμεναν την τελική αντεπίθεση για την ανατροπή, έγινε ακριβώς το αντίθετο. Στο 82’ και στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ, ο Σέζνι μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό αποτέλεσμα. «Πρέπει να μάθουμε από αυτή την ήττα. Χάσαμε σημαντικούς βαθμούς και νοιώθω ότι από ένα σημείο και μετά… βγήκαμε από την πρίζα» δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Ντε Σίλιο (μπακ), Άλεξ Σάντρο (αρ. μπακ), Κεν (επιθετικός) και ο Πογκμπά (μέσος), ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Stoiximan Αξιολόγηση - Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΛΕΤΣΕ (21:45): Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην τοποθεσία «Βία Ντελ Μάρε». Η Λέτσε τρελαίνει κόσμο με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της, όντας η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Μετά την τελευταία νίκη απέναντι στη Τζένοα, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα έφτασε τις τρεις σε πέντε αγώνες, στους οποίους είναι αήττητη. Για να καταλάβει κανείς τη διαφορά με πέρυσι, σε αυτόν τον αριθμό νικών έφτασε την 15η αγωνιστική στις 12 Νοεμβρίου, η οποία ήταν η τελευταία πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήδη έχει συγκεντρώσει 11β. (στους 12 έφτασε πέρυσι τη 14η αγωνιστική) και σιγά-σιγά βάζει τις βάσεις για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονή. Στο ματς με τη νεοφώτιστη τα βρήκε σκούρα και παρότι η αντίπαλό της έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 36’, δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνά της. Αυτό έγινε στο 83’ με τον Ουντίν, ο οποίος έγραψε το τελικό 1-0. Τραυματίες είναι οι Ντερμάκου (αμυντικός) και Μπαντά (αρ. εξτρέμ). Εξέτισε την τιμωρία του ο Μπασκιρότο (στόπερ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:30): Τι το ήθελε να προηγηθεί; Η Μαγιόρκα πήρε προβάδισμα στην Καταλονία απέναντι στη Χιρόνα με πέναλτι του Μουρίτσι, όμως η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Και δέχτηκε τη συντριβή, δεχόμενη πέντε τέρματα συνολικά. Είναι χαρακτηριστικό πως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βάλουν τα τέσσερα απ' αυτά στο πρώτο μέρος, φτάνοντας το σκορ στο 4-1 στην ανάπαυλα, 5-1 στη συνέχεια, πριν μειώσει ο Πρατς στο 89' και στο 95' στο τελικό 5-3. Ανέλαβε την ευθύνη ο Αγκίρε για τη βαριά ήττα, έχει πέντε βαθμούς μετά από έξι ματς και έχει ακόμα ένα δύσκολο ματς όπως είναι αυτό με την Μπαρτσελόνα, ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ξανά εκτός ο στόπερ Αντόνιο Ραΐγιο, νέα απουσία ο μπακ-χαφ Λάτο.

Winmasters Αξιολόγηση - Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:30): Απίθανη ανατροπή από την Μπαρτσελόνα και κορυφή στη βαθμολογία, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο. Στο 80' του εντός έδρας αγώνα με τη Θέλτα οι Καταλανοί ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά μέσα σε εννιά λεπτά γύρισαν την κατάσταση. Δύο γκολ από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ένα ο Κανσέλο που είχε και μία ασίστ. Ρίσκαρε πολύ ο Τσάβι και εν τέλει του βγήκε, η εικόνα πάντως της Μπάρτσα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Έξι συνεχόμενες νίκες μετράει η Μπαρτσελόνα σε Ισπανία και Ευρώπη. Τραυματίστηκε σοβαρά ο Φρένκι ντε Γιονγκ και θα μείνει εκτός για 1,5 μήνα, εκτός παραμένει και ο Πέδρι. Αναμένεται να προχωρήσει σε rotation ο Τσάβι αφού ακολουθεί νέο ματς την Παρασκευή.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 – Πειραιάς: Το απόλυτο φαβορί και οι υπόλοιποι Δήμοι

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 – Πειραιάς: Το απόλυτο φαβορί και οι υπόλοιποι Δήμοι

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς έχουμε μπει μιας και απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 και το Betmarket.gr έχει τις αποδόσεις στο ερώτημα ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Πειραιά. Στο μικροσκόπιο και οι όμοροι δήμοι.