Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανακάνει «κάστρο» το ΣΕΦ και πληρώνει ο Ολυμπιακός!

Ξανακάνει «κάστρο» το ΣΕΦ και πληρώνει ο Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 - 09:59

Επιστροφή στο ΣΕΦ και στις νίκες για τον Θρύλο! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτιζάν (21:15) ψάχνοντας αντίδραση και ένα σημαντικό θετικό αποτέλεσμα για τον μαραθώνιο της Euroleague.

Η κούραση και οι τραυματισμοί έχουν αφήσει τα «σημάδια» τους στον Θρύλο και η ήττα από την Ολίμπια Μιλάνο (65-53) τον έφεραν στο 1-2 μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Regular Season της Euroleague. Έτσι, ο αγώνας με την Παρτιζάν αποτελεί μία σπουδαία ευκαιρία για μία νίκη – αντίδρασης, καθώς και για μία νίκη που θα αντιμετωπιστεί ως μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Η επιστροφή του Γουίλιαμς-Γκος θα αλλάξει τα δεδομένα στην ταλαιπωρημένη περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού και σίγουρα θα δώσει ώθηση σε όλη την ομάδα. Η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια μπορεί να «δαγκώσει» την Παρτιζάν στο κατάμεστο ΣΕΦ και η νίκη των γηπεδούχων με περισσότερους από 5,5 πόντους συναντάται σε απόδοση 1.79.

Μάλιστα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους και θα τους δώσουν την απαραίτητη ώθηση για να ξεπεράσουν τα προβλήματα των τελευταίων ημερών. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα… βράζει και το boost είναι αρκετό για να δώσει από νωρίς προβάδισμα στον Θρύλο: Σε απόδοση 2.01 το σενάριο για νίκη του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με χάντικαπ -4,5 πόντων.

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δίνει έμφαση στην άμυνα, αφού οι απουσίες σημαντικών παικτών δεν του έχει επιτρέψει να εφαρμόσει το επιθετικό του πλάνο στο 100%. Τα κορμιά και η διάθεση του Θρύλου αλλάζουν εντελώς τις ισορροπίες στο παρκέ και η Παρτιζάν, που δεν διαθέτει την ποιότητα του Ολυμπιακού, δύσκολα θα μπορέσει να ξεπεράσει τους 75,5 πόντους, με το Under σε αυτό το line να βρίσκεται σε απόδοση 1.74.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης