Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χτίζει σερί στο ΣΕΦ και πληρώνει 2.90 Ολυμπιακός!

Χτίζει σερί στο ΣΕΦ και πληρώνει 2.90 Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023 - 11:22

Παρά τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν και δεν του έχουν επιτρέψει να παρουσιάσει το πρόσωπο που μπορεί με βάση τις δυνατότητές του, ο Ολυμπιακός στέκεται εξαιρετικά στην Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στο 3-3 και έχει μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε (79-77) και για να βρεθεί ξανά στο θετικό πρόσημο στα αποτελέσματά της.

Ο Θρύλος υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Μπασκόνια (19:15) με την ταμπέλα του ισχυρού φαβορί. Οι Πειραιώτες βρίσκονται τουλάχιστον δύο «σκαλιά» πιο πάνω από τους Βάσκους των δύο νικών σε έξι ματς και, εκτός από την τωρινή αγωνιστική εικόνα, έχουν στο πλευρό τους και την εξαιρετική παράδοση απέναντί τους: Είναι χαρακτηριστικό πως η Μπασκόνια κέρδισε μόλις μία φορά στα τελευταία 18 παιχνίδια των δύο ομάδων στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι σε όλα τα επίπεδα και η νίκη του με χάντικαπ -8,5 πόντων βρίσκεται σε απόδοση 1.93.

Οι Πειραιώτες θα βασιστούν ξανά στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία τους: Ο Ολυμπιακός φέτος… δαγκώνει στην άμυνα και οι Βάσκοι διαθέτουν περιορισμένη ποιότητα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν την κλάση για να απειλήσουν και το ενδεχόμενο να πετύχουν λιγότερους από 70,5 πόντους συνοδεύεται με απόδοση 2.90.

Με βάση τα παραπάνω, είναι προφανές πως μπορούμε να περιμένουμε έναν αγώνα με κυρίαρχο Ολυμπιακό και με τέμπο που εξυπηρετεί απόλυτα την ταυτότητα και τα δυνατά σημεία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Έτσι, με βάση και την μέχρι στιγμής εικόνα της Μπασκόνια, το χαμηλό σκορ μοιάζει σίγουρο και ο συνδυασμός της νίκης των γηπεδούχων με Under 161,5 πόντους βρίσκεται σε απόδοση 2.10.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης