Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (12/11)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (12/11)
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 - 11:52

Ανάλυση και προγνωστικά

Κυριακή σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι είναι κάτι παραπάνω από γεμάτο. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις της ημέρας. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (18:30): Η Τσέλσι πήρε μία μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Τότεναμ, σε ματς που της ξεκίνησε... στραβά αλλά εν τέλει όλα λειτούργησαν υπέρ της. Στην τελική, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα (με παίκτη περισσότερο από το 33’, με δύο παίκτες περισσότερους από το 55’) και έφτασε σε μία νίκη που την είχε πολύ μεγάλη ανάγκη. Δεν μπήκε καλά στο ματς, βρέθηκε να χάνει στο 6’, είδε την Τότεναμ να έχει ακυρωθέν γκολ στο 14’, ενώ είχε και η ίδια δύο, στο 21’ με τον Στέρλινγκ (χέρι) και στο 28’ με τον Καϊσέδο (οφσάιντ). Ισοφάρισε στο 35’ με το πέναλτι του Πάλμερ και «χτύπησε» τρεις φορές στο τελευταίο 20λεπτο, με τον Τζάκσον να κάνει χατ τρικ (75’, 94’, 97’), με την Τσέλσι να εκμεταλλεύεται ότι η Τότεναμ επέλεξε να παίζει άμυνα στο κέντρο. Θα ήταν όλα κάπως καλύτερα αν δεν είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Μπρέντφορντ, σε παιχνίδι που κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Συμβαίνουν αυτά, ιδίως σε μία «νέα» ομάδα που «χτίζεται» τώρα.

Πρόβλημα έχει προκύψει με τον Έντσο Φερνάντες (από το σκληρό μαρκάρισμα του Ρομέρο) και δίνεται αμφίβολος. Αν δεν παίξει ο Αργεντινός μέσος, υποψήφιος αντικαταστάτης του δείχνει να είναι ο Ουγκοτσούκου. Εκτός δίνεται ο Σαλομπάχ (κεντρικός αμυντικός), ενώ υπάρχουν καλά νέα με την επιστροφή αρκετών τραυματιών στις προπονήσεις. Ενκουνκού (επιθετικός), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), Τσίλγουελ (αριστερό μπακ), Λαβιά (μέσος) και Τσουκουεμέκα (μέσος) επέστρεψαν και είναι στο χέρι του Ποκετίνο να κρίνει αν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Ειδικά οι τρεις πρώτοι, πάντως, λογίζονται ως βασικοί.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (18:30): Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει 3 διαδοχικά διπλά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε επίπεδο πρωταθλήματος και θέλει να δείξει και πάλι τη δυναμική της. Στο Champions League, έρχεται από το άνετο 3-0 επί της Γιουνγκ Μπόις με το οποίο έκανε το 4/4 και «αγκάλιασε» την πρώτη θέση. Την πρόκριση, άλλωστε, την έχει εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική. Συνολικά ήταν η 5η διαδοχική νίκη της ομάδας του Γκουαρντιόλα, ενώ την περασμένη εβδομάδα, στην Premier League, σάρωσε με 6-1 την Μπόρνμουθ. Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που λίγο να παίξει το φαβορί, μπορεί να έχουμε τέτοιας έκτασης νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής, δίχως αμφιβολία, ήταν ο Ντοκού. Ο Βέλγος εξτρέμ έκανε με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι του από το καλοκαίρι, έχοντας 1 γκολ και 4 ασίστ! Απίθανος! Και πιο πριν, θυμίζουμε, οι πρωταθλητές Αγγλίας σάρωσαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, όμως, τα σερί δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται και μετά από αυτήν, μιας και ακολουθούν Λίβερπουλ, Λειψία, Τότεναμ (εντός και τα τρία) και Άστον Βίλα (εκτός). Χτύπησε ο Στόουνς (κεντρικός αμυντικός) και παρά το γεγονός πως δεν έχει κάτι σοβαρό, θα προφυλαχθεί. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο Γκουαρντιόλα. Καλύτερα τα νέα για τον Ακάνζι (κεντρικός αμυντικός), είναι εντάξει και θα είναι στην αποστολή, λογικά θα αγωνιστεί κιόλας. Σίγουρα εκτός είναι ο Ντε Μπρούινε (μεσοεπιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ (19:00): «Φωτιά» στο ντέρμπι της Ρώμης έβαλε πριν καν αυτό αρχίσει, ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ο προπονητής της Λάτσιο δήλωσε ότι η ομάδα του έδωσε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι για το Champions League απέναντι στη Φέγενορντ (7/11), την οποία νίκησε με σκορ 1-0 και η μισητή αντίπαλος έδωσε ένα… φιλικό, όπως το χαρακτήρισε, με αντίπαλο τη Σλάβια στην Πράγα (9/11) για το Europa League. Οι «λατσιάλι» με το τρίποντο αυτό αναπτέρωσαν τις ελπίδες πρόκρισης και ξεπέρασαν με κάποιο τρόπο την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα με 1-0 από τη Μπολόνια στο «Νταλ’ Άρα». Με την ήττα αυτή μπήκε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγώνων. Αρκετά προβλήματα, που χρήζουν διαχείρισης, καθώς είναι τραυματίες οι Καζάλε (αμυντικός), Μάρουσιτς (στόπερ), Τζακάνι (επιθετικός). Αναφορικά με την προϊστορία, η Λάτσιο ως τυπικά γηπεδούχος μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και τέσσερις στην τελευταία εξάδα αγώνων. Η τελευταία νίκη της Ρόμα ως φιλοξενούμενη είναι το 2016!

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ (19:00): Σιγά μην άφηνε αναπάντητες τις δηλώσεις του προπονητή της Λάτσιο ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο «Special One» σήκωσε το γάντι και απάντησε καταλλήλως, αποστομώνοντας τον ουσιαστικά. «Εγώ σέβομαι τους αντιπάλου μου. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που έχει κατακτήσει 26 τίτλους και κάποιον που έχει μερικούς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ρόμα προέρχεται από την ήττα με 2-0 από τη Σλάβια στην Πράγα. Ήταν η πρώτη στη φάση των ομίλων και την κάνει να μπλέκει αναφορικά με την πρωτιά. Στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε μια ανέλπιστη νίκη απέναντι στη Λέτσε. Παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στις καθυστερήσεις και να πάρει το τρίποντο με 2-1. Βρίσκεται σε σταδιακή άνοδο και πλησιάζει σταδιακά στην πρώτη τετράδα. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Σμόλινγκ (αμυντικός), Σπινατσόλα (μπακ-χαφ), Πελεγκρίνι (μέσος), Έιμπραχαμ (φορ), Κουμπούλα (αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινέςαναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σεμπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης

Παρολί που ξεπερνά το 12,00

Παρολί που ξεπερνά το 12,00

Τέσσερα διαφορετικά σημεία από τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα έχει εντοπίσει το BetMarket.gr σε ένα παρολί που ξεπερνά το 12,00!