Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρίσκει τον εαυτό του και πληρώνει στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός!

Βρίσκει τον εαυτό του και πληρώνει στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός!
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 - 09:50

Ώρα αντεπίθεσης, ώρα νίκης για τον Ολυμπιακό που δοκιμάζεται στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (20:30) για την 11η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ επιστρέφει σε ρυθμό πρωταθλήματος μετά την ήττα στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ (1-0), όπου η πολύ καλή εμφάνιση δεν συνδυάστηκε και με ένα αντίστοιχα καλό αποτέλεσμα ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Η εμφάνιση σαφώς και ήταν κατά πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την εικόνα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου τα κενά στην άμυνα κόστισαν πολύ ακριβά μια βαριά ήττα (2-4) που ανάγκασε τους Πειραιώτες να χάσουν έδαφος στην κούρσα του τίτλου.

Τώρα όμως είναι η ώρα της αντεπίθεσης, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στην Τρίπολη με μονόδρομο την επιστροφή στις νίκες για να μη χαθεί κι άλλο έδαφος.

Τους «ερυθρόλευκους» περιμένει επικίνδυνη έξοδος σε μία έδρα όπου είναι αήττητος εδώ και 11 αγώνες, αλλά σε αυτό το αήττητο έχουν μείνει στην ισοπαλία 6 φορές, όπως στο περσινό στείρο 0-0.

Ωστόσο επίσης «τρέχουν» ένα τρομερό αήττητο σερί στην επαρχία με 32 νίκες και 8 ισοπαλίες την τελευταία 5ετία, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (1-0) τον Οκτώβριο του 2018. Ήδη φέτος έχουν 2/2, σε Γιάννινα (0-3) και Ηράκλειο (0-2) έχοντας προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο. Η νίκη του Ολυμπιακού από το ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Τόσο με τον ΠΑΣ, όσο και με τον ΟΦΗ το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε δις ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οπoίος «χτυπά» στο ανοικτό γήπεδο στην επαρχία. Να σκοράρει ο Πορτογάλος και στην Τρίπολη το συναντάμε σε απόδοση 3.40.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Παρολί που ξεπερνά το 12,00

Παρολί που ξεπερνά το 12,00

Τέσσερα διαφορετικά σημεία από τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα έχει εντοπίσει το BetMarket.gr σε ένα παρολί που ξεπερνά το 12,00!