Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο διπλασιασμός του Φαλ

Ο διπλασιασμός του Φαλ
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 - 11:39

Ξεκινά μία ακόμα «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague αρχής γενομένης από την 8η αγωνιστική και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν δύο σερί ήττες με τελευταία αυτή κόντρα στην Μπασκόνια εντός έδρας και θέλουν να επανορθώσουν και κυρίως να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.

Ας δούμε, όμως, την ανάλυση και τα προγνωστικά Euroleague για σήμερα.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:05)

Πολύ ιδιαίτερη αναμέτρηση, μιας και οι Ισραηλινοί δίνουν ακόμα τα παιχνίδια τους στο Βελιγράδι, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα τους. Το εντυπωσιακό είναι πως παρά το γεγονός ότι δεν έχουν συνεχόμενους αγώνες και δεν παίζουν μπροστά στο κοινό τους, οι παίκτες του Όντεντ Κάτας παίρνουν αποτελέσματα. Στα θετικά είναι και η επιστροφή του Μπάλντγουϊν, οπότε η Μακάμπι θα δώσει τον αγώνα πλήρης.

Ο Ολυμπιακός αντίθετα για ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα είναι πλήρης. Πέραν του Σακίλ ΜακΚίσικ, εκτός είναι και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με αποτέλεσμα για ένα ακόμα παιχνίδι να παίξει με ελλείψεις στους «ψηλούς». Σαφώς η επιστροφή του Σίκμα βοηθά αριθμητικά, όμως μιλάμε για έναν παίκτη που δεν έχει παίξει εδώ και ένα μήνα, οπότε έχει έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Συν τοις άλλοις, η εικόνα των «ερυθρόλευκων» δεν είναι καλή το τελευταίο διάστημα, ειδικά επιθετικά, έχοντας μόλις 72,2 πόντους κατά μέσο όρο, αλλά και ένα σχετικά χαμηλό Offensive Ratio.

Ελλείψει του Μιλουτίνοφ, πιστεύουμε πως ο Μουσταφά Φαλ θα πάρει μπάλες και θα πάμε σε ένα ειδικό στον συγκεκριμένο αγώνα. Έτσι κι αλλιώς ο Γάλλος σέντερ είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ενώ οι σέντερ της Μακάμπι δεν έχουν τον ανάλογο όγκο για να τον σταματήσουν. Συνεπώς, αν περάσει η μπάλα στα χέρια του, οι πιθανότητες να καταλήξει στο καλάθι είναι πολλές. Γι’ αυτό και θα πάμε στο over 11,5 στους πόντους του σε απόδοση 2,20 στην Stoiximan.

BetMarket Επιλογές

14/11,21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Φαλ over 11,5 πόντοι @ 2,20

Διαβάστε επίσης