Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ που διπλασιάζουν στη Γερμανία

Γκολ που διπλασιάζουν στη Γερμανία
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 - 11:03

Τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φράιμπουργκ και το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά.

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Τηλεοπτική μετάδοση: CosmoteSport 4 HD (19:45)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ: 2-3

Ανάλυση Φράιμπουργκ

Η Φράιμπουργκ έχει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της (1-2-3), δείγμα της μέτριας φόρμας της. Βέβαια, αυτή η νίκη ήταν στο Europa League και μάλιστα είχε μεγάλη έκταση, μιας και κέρδισε στην έδρα της με 5-0 τη Μπάτσκα Τόπολα. Νωρίτερα, είχε κερδίσει στην έδρα των Σέρβων, με 1-3.

Συνολικά είναι μια ομάδα με πολύ αποτελεσματική επίθεση και μέτρια αμυντική λειτουργία, οπότε περιμένουμε σήμερα να παίξει σε υψηλό ρυθμό και να επιδιώκει συχνά να χτίζει τις επιθέσεις της με ταχύτητα.

Ανάλυση Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό, με 3-1 και έρχεται με καλή ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι. Η ήττα από τη Γουέστ Χαμ (1-0), την περασμένη αγωνιστική των ομίλων σίγουρα του κόστισε, όμως αναμένεται να κυνηγήσει τις ελπίδες του για πρόκριση, αρχής γενομένης από σήμερα.

Στην εποχή Μαρτίνεθ, βλέπουμε πως η ομάδα πιέζει σε υψηλό ρυθμό, έχει μια σχετικά επιθετική προσέγγιση και αγωνίζεται σε υψηλό τέμπο. Ένα τέτοιο στυλ περιμένουμε και σήμερα, ειδικά εφόσον αναμένεται να παίξει για τη νίκη.

Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός: Προγνωστικά

Οι αποδόσεις υποτιμούν τον Ολυμπιακό, μιας και σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι, το ζευγάρι είναι αρκετά ισορροπημένο. Σήμερα και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, καθώς οι μεν γηπεδούχοι παλεύουν για την πρωτιά και οι δε φιλοξενούμενοι για να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Στοιχηματικά, το ενδιαφέρον βρίσκεται στα γκολ και στο combo Goal/Goal & Over 2.5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.10, στη Winmasters. Τόσο οι Γερμανοί, όσο και οι «ερυθρόλευκοι», είναι ομάδες που έχουν αποτελεσματικές επιθέσεις και μέτριες άμυνες, οπότε περιμένουμε γκολ... και θέαμα.

Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός: Betmarket επιλογές

30/11, 19:45 Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός Goal/Goal & Over 2.5 @2.10

Διαβάστε επίσης