Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τέσσερα ξεχωριστά Stoiximan Master για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και δώρο* Cosmote TV!

Με τέσσερα ξεχωριστά Stoiximan Master για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και δώρο* Cosmote TV!
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 - 11:41

Ξανά στο προσκήνιο οι μάχες της Ευρώπης για τις ελληνικές ομάδες. Τέσσερις αναμετρήσεις με ξεχωριστό Stoiximan Master για κάθε ένα: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Τέσσερις αναμετρήσεις με ξεχωριστό Stoiximan Master για κάθε ένα: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Για το Group B του Europa League, η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Μπράιτον στη Νέα Φιλαδέλφεια (19:45). Κομβικό ματς για την βαθμολογική εξέλιξη του ομίλου, με τη Μαρσέιγ στους 8 βαθμούς, τη Μπράιτον στους 7, την ΑΕΚ στους 4 και τον Άγιαξ ουραγό με 2 βαθμούς.

Η Ένωση ξεκίνησε την προσπάθεια της με το εντυπωσιακό «διπλό» στο AMEX Stadium, συνέχεια με το 1-1 κόντρα στον Άγιαξ, εντούτοις οι δύο ήττες από τους Μασσαλούς τη φέρνουν με την πλάτη στον τοίχο. Η ομάδα του Αλμέιδα ωστόσο φτάνει με καλή ψυχολογία στην αναμέτρηση με τους «γλάρους», καθώς μετά τη νίκη στους Ζωσιμάδες, μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά της από την κορυφή της Stoiximan Super League. Διαθέσιμος ξανά ο Αραούχο, αμφίβολος ο Λιβάι Γκαρσία.

Η Μπράιτον έχει αλλάξει επίπεδο την τελευταία διετία. Και είναι πλέον μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Premier League. Προβληματικό το ξεκίνημα της στο Europa League, ωστόσο οι back to back νίκες κόντρα στον Άγιαξ άλλαξαν τα δεδομένα.

Είναι σε καλή κατάσταση, τρέχει ένα αήττητο έξι αγώνων, ενώ στα εννέα τελευταία έχει ηττηθεί μονάχα από την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ντε Τσέρμπι συνήθως ανακατέβει την τράπουλα και πάει σε μερικό ροτέισον στα ευρωπαϊκά, εντούτοις η Μπράιτον είναι ομάδα με καλό βάθος στο ρόστερ και λύσεις ποιότητας, που δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα την εικόνα της.

Στόχος η νίκη για την ΑΕΚ, όχι μόνο στο κυνήγι της πρόκρισης, αλλά και για να αυξήσει κατακόρυφα (ή και να «κλειδώσει») τις πιθανότητες για την 3η θέση. Η Μπράιτον θα επιχειρήσει με τη σειρά της να πάρει και μαθηματικά την πρόκριση, διατηρώντας παράλληλα ελπίδες για προσπέραση στην κορυφή του ομίλου. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & ΑΕΚ Over 4,5 κόρνερ σε απόδοση 3.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στο Europa-Park Stadion (19:45), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φράιμπουργκ σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει οριστικά τι μπορεί να κυνηγήσει η ομάδα του Πειραιά στο φινάλε του Group A. Η Γουέστ Χαμ μαζί με τη Φράιμπουργκ είναι στους 9 βαθμούς, ακολουθούν οι Πειραιώτες στους 4 και ουραγός η Μπάτσκα Τόπολα με 1 βαθμό.

Για τους γηπεδούχους ακόμη και η ισοπαλία είναι αρκετή για να «κλειδώσουν» την πρόκριση και να ψάξουν την πρωτιά του ομίλου την τελευταία αγωνιστική. Η Φράιμπουργκ πάντως δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετράει τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και μια νίκη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Γενικότερα παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και οι απουσίες που αντιμετωπίζει κατά καιρούς δεν της επιτρέπουν να βρει ρυθμό.

Ο Ολυμπιακός πληρώνει σε μεγάλο βαθμό την τσάμπα ήττα του πρώτου γύρου από τη Φράιμπουργκ και φυσικά την ισοπαλία με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, ματς στο οποίο προηγήθηκε 2-0... Διπλός ο στόχος του στο ματς επί γερμανικού εδάφους. Αφενός να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης φτάνοντας στην τελευταία αγωνιστική, αφετέρου να καπαρώσει την 3η θέση που εξασφαλίζει ευρωπαϊκή συνέχεια στο νέο έτος.

Προβλημάτισε ωστόσο με την απόδοση του κόντρα στον Παναιτωλικό, έστω κι αν επικράτησε 3-1. Μείωσε τη διαφορά στον έναν βαθμό από την κορυφή της Stoiximan Super League, φάνηκε όμως επηρεασμένος από το διάστημα της διακοπής. Φρέιρε, Πορόσο και Σκάρπα είναι εκτός αποστολής, σχήμα ακόμη και με τρεις στόπερ σκέφτεται ο Μαρτίνεθ.

Ψάχνει αντίδραση η Φράιμπουργκ, σε ένα ματς που οι συνθήκες την ευνοούν καθώς δεν είναι αυτή που έχει την πίεση. Το τρίποντο είναι ο στόχος του Ολυμπιακού, που επιθετικά έχει τον τρόπο να απειλήσει την αντίπαλο του. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Μασούρας, σε απόδοση 5.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00 στο Ceramica, είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός για το Group F του Europa League. Προβληματική η εικόνα της ισπανικής ομάδας στο πρώτο μισό της σεζόν. Με τον Μαρθελίνο να επιστρέφει στον πάγκο της προκειμένου να βάλει σε μια σειρά.

Το 3-1 επί της Οσασούνα έδωσε ανάσα στο «κίτρινο υποβρύχιο», που ανέβηκε στην 12η θέση και το +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Διέξοδος η Ευρώπη για τη Βιγιαρεάλ, που είναι 2η στον όμιλο με ματς λιγότερο, στο -3 από τη Ρεν και το +2 από τον Παναθηναϊκό.

Ζόρικη η συγκυρία για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, καθώς ηττήθηκε στο «Κελάνθης Βικελίδης» από τον Άρη και είδε τους διώκτες της να πλησιάζουν επικίνδυνα. Παραμένει πρωτοπόρος στη Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός, ωστόσο Ολυμπιακός και ΑΕΚ είναι πια στο -1, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί από το -2.

Η νίκη επί της Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα του ομίλου δεν είχε ανάλογη συνέχεια, καθώς ακολούθησε η ισοπαλία με τη Μακάμπι Χάιφα και οι δύο ήττες από τη Ρεν. Έτσι, ο Παναθηναϊκός ψάχνει το τρίποντο στην Ισπανία για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης ή έστω να «κλειδώσει» την 3η θέση και τη συνέχεια στο Conference League.

Ξεκάθαρα είναι τα δεδομένα της αναμέτρησης. Η Βιγιαρεάλ θέλει να χτίσει μομέντουμ και να πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός θέλει αποτέλεσμα για να καλύψει δύο σενάρια που αφορούν την ευρωπαϊκή του παρουσία. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & Παλάσιος Over 0,5 προσπάθειες στην εστία, σε απόδοση 3.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Για την 5η αγωνιστική του Group G στο Conference League, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Φρανκφούρτη (22:00) κόντρα στην Άιντραχτ. Ο «Δικέφαλος» έχει καθαρίσει με την υπόθεση πρόκριση, ωστόσο θέλει και την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στην επόμενη φάση.

Είναι στο +1 από την Άιντραχτ και αυτό είναι το προβάδισμα που καλείται να υπερασπιστεί, πριν υποδεχθεί την Ελσίνκι στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Σε καλή κατάσταση η ομάδα του Λουτσέσκου, που μετά το εμφατικό 5-0 επί του Πανσερραϊκού ροκάνισε την διαφορά της από την κορυφή της Stoiximan Super League στους δύο βαθμούς.

Αήττητο οκτώ αγώνων, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, απώλεσε η Άιντραχτ στο 1-2 από τη Στουτγκάρδη. Αποτέλεσμα που την κράτησε στην 7η θεση της Bundesliga και το -2 από την 6η Χόφενχάιμ. Δεν έχει φέτος τη δυναμική να διεκδικήσει την τετράδα και το ταβάνι της είναι μάλλον ένα εισιτήριο για το επόμενο Conference League.

Έχει ισχυρό κίνητρο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, βαθμολογικό αλλά και γοήτρου καθώς είχε ηττηθεί στην αναμέτρηση της Τούμπας. Δεν αλλάζει το 3-4-3 ο Τοπμέλερ, που συνήθως πάει σε ελεγχόμενο ροτέισον στα ευρωπαϊκά ματς.

Η πρωτιά του ομίλου παίζεται στην Φρανκφούρτη, οι γηπεδούχοι είναι φαβορί, εντούτοις ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Goal/Goal στο 4.80 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δώρο* Cosmote TV από την Stoiximan!

Τα πάντα κρίνονται στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σε Champions, Europa και Conference League! Και ειδικά για τις 4 ελληνικές ομάδες, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο!

Θες να δεις τα ματς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που θα κρίνουν τα πάντα; Μεγάλες μάχες τον Δεκέμβριο στην Stoiximan Super League; Συναρπαστικούς αγώνες για το ΝΒΑ και όχι μόνο;

Η Stoiximan σου προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις μερικά από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV.

Πώς; Με μία εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας για να απολαύσεις δώρο* 1 μήνα το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV!

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “COSMOTETV”

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Διαβάστε επίσης