Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις NBA (11/12)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις NBA (11/12)
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 - 18:54

Επιστρέφουμε στη δράση, επιστρέφουν τα ξενύχτια και έχουν επιστρέψει και τα ταμεία. Εμείς ξενυχτάμε, για να μην το κάνετε εσείς και να έχετε τις πιο ολοκληρωμένες στοιχηματικές προτάσεις. Τα ταμεία έχουν ήδη ξεκινήσει να έρχονται και είμαστε σε καταπληκτική περίοδο. Τα ταμεία δε σταματούν και πάμε στα σημερινά ματς, με το ίδιο στοιχηματικό σκεπτικό στα προγνωστικά NBA. Διαβάσαμε, αναλύσαμε, προτείναμε και είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μπασκετική και στοιχηματική βραδιά για άλλη μια φορά στο Stoiximaview!


NBA Πρόγραμμα Σήμερα


Χθες δεν είχαμε δράση, σήμερα έχουμε μπόλικη ποικιλία σε ματς, το πρόγραμμα έχει 13 ματς να διαλέξουμε στα προγνωστικά NBA και στόχος μας θα είναι το απόλυτο στα ταμεία. Έτσι και αλλιώς έχουμε ταμειάρες κάθε ημέρα, οπότε όταν έχουμε πολλές επιλογές, τόσο το καλύτερο για εμάς. Τα ματς ξεκινάνε για τα καλά και είναι προφανές ότι όσο περνούν οι αγωνιστικές θα έχουμε και περισσότερα δεδομένα. Ήδη έχουμε αρχίσει και βγάζουμε τα πρώτα συμπεράσματα, ενώ διαμορφώνονται και οι δυναμικές των ομάδων. Μέχρι τότε, πάμε να δούμε τι ξεχωρίζουμε στο στοίχημα, στα δύο πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας, ενώ εσείς μπορείτε να δείτε με ένα κλικ όλες τις σημερινές αναλύσεις NBA.


Μπακς – Μπουλς


Οι Μπακς αφήνουν πίσω το In Season και θέλουν να αρχίσουν να βλέπουν πρόοδο στα ματς τους. Η άμυνα τους έχει θέματα, η ρακέτα τους το ίδιο και θα ψάξουν σταθερότητα και καλύτερα αποτελέσματα. Οι Μπουλς παίζουν χωρίς τον ΛαΒιν και τα πηγαίνουν ανέλπιστα καλά. Σήμερα έχουμε φαβορί και θα το στηρίξουμε.


Η εκτίμηση του αγώνα


Κλίπερς – Μπλέιζερς


Οι Κλίπερς γίνονται όλο και καλύτεροι και όσο νικούν κερδίζουν χρόνο. Με τις τελευταίες νίκες ανέβηκαν και στη βαθμολογία και μπορούν να νιώθουν καλύτερα. Σήμερα παίζουν κόντρα στους Μπλέιζερς, που τα προβλήματα δεν τους αφήνουν σε ησυχία. Έχουμε και εδώ μεγάλο φαβορί και είναι δύσκολο να του πάμε κόντρα.


Η εκτίμηση του αγώνα


Και μην ξεχνάτε! Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ και τένις!

Διαβάστε επίσης