Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο Live streaming

Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο Live streaming
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024 - 20:37

Πρώτο ματς στο 2024 για τον Ολυμπιακό, που θέλει να μπει με το δεξί. Οι Πειραιώτες προέρχονται από διπλό στο Βερολίνο κόντρα στην Αλμπα και στοχεύουν στην τρίτη διαδοχική τους νίκη στην εφετινή Euroleague. Στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 9-8 ο Ολυμπιακός, δίνει μάχη για να ανέβει στην κατάταξη της διοργάνωσης. Must win το αποψινό ματς με την Αρμάνι, κάτι που άπαντες γνωρίζουν στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων». Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικό ερωτηματικό για τους Πειραιώτες είναι ο Τόμας Γουόκαπ. Ο έμπειρος γκαρντ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Άρη και είναι αμφίβολος για την αποψινή αναμέτρηση. «Δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση, είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, παίζει με μεγάλη ένταση στην άμυνα και έχει έναν φοβερό προπονητή. Οποιαδήποτε είδους υποτίμηση θα είναι για μας καταστροφή. Είναι ένα ματς που θέλουμε να πάρουμε με το κοινό μας και να είμαστε έτοιμοι για τα σημαντικά πράγματα, που είναι ταυτόχρονα και τα απλά: η ένταση, οι διεκδικούμενες μπάλες, τα ριμπάουντ», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον αποψινό αγώνα με τους Ιταλούς.

Φυσικά, η Αρμάνι Μιλάνο δεν μπορεί να υποτιμηθεί από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα επικράτησε της Μπασκόνια, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στον δρόμο των επιτυχιών. Σημαντική νίκη για τους Ιταλούς, που βρίσκονται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 7-10. Απουσίες και επιστροφές μετράει ο Μεσίνα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Σαμπάζ Νέιπιερ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ιταλική ομάδα, ενώ στα πιτς παραμένουν οι Νίκολα Μίροτιτς, Μάοντο Λο και Σαβόν Σιλντς. «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ physical, καλά οργανωμένη ομάδα, που αυτή τη στιγμή διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση. Για εμάς θα είναι απαραίτητο να παίξουμε με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, να αμυνθούμε καλά ειδικά στο μεσαίο pick and roll, σε ένταση για όλα τα 40 λεπτά», τόνισε ο κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο για το αποψινό παιχνίδι του ΣΕΦ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης