Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 - 20:46

Στο Παλάου Μπλαουγκράνα είναι στραμμένη η προσοχή του μπασκετικού κόσμου. Εκεί που ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα για την 20η αγωνιστική της Euroleague (21:30).

Ασταμάτητος τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Πειραιώτες, με το ένα θετικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Κάτι παραπάνω από πολύτιμη η νίκη των Πειραιωτών κόντρα στη Μονακό, που ανέβηκαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 11-8. Αλλη μια δύσκολη αποστολή έχουν μπροστά τους οι «ερυθρόλευκοι», που καλούνται να σταθούν όρθιοι στο παρκέ του «Παλάου Μπλαουγκράνα». Για το αποψινό ματς στη Βαρκελώνη, εκτός αποστολής έμειναν οι Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Τανούλης και Τζορτζ Πάπας. «Εννοείται πως είναι μία δύσκολη αποστολή, όπως είναι και κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, όπως είναι κάθε παιχνίδι εκτός έδρας. Πιστεύω ότι κι εμείς είμαστε καλύτεροι από τον πρώτο γύρο, που χάσαμε (σ.σ. στο ματς του ΣΕΦ). Εκτελούμε καλύτερα και αμυντικά και επιθετικά, έχουμε περισσότερους παίκτες και σίγουρα περισσότερους υγιείς παίκτες. Πάντα πρέπει να μιλάμε για την ομάδα και όχι για το γήπεδο. Στο Παλάου υπάρχει πάντα μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα και εάν παίξεις καλά, θα κερδίσεις. Δεν νομίζω ότι χωράει αμφιβολία στο ότι η Μπαρτσελόνα έχει ένα ρόστερ πολύ ποιοτικό», τόνισε για την αποψινή μάχη ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα δείχνει να πατάει καλύτερα τις τελευταίες αγωνιστικές. Η ομάδα του Γκριμάου νίκησε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια και πλέον, φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 13-6. Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα και ο άλλος ο Τζέιμς Νάτζι, εξαιτίας ίωσης. «Πρέπει να εδραιώσουμε την ανοδική πορεία στην οποία βρισκόμαστε συνεχίζοντας να προσθέτουμε παιχνίδια και νίκες. Η κυκλοφορία της μπάλας στον Ολυμπιακό είναι αρκετά καλή και το έχουν ως φιλοσοφία παιχνιδιού», δήλωσε ο Ρότζερ Γκριμάου για την εντός έδρας μάχη με τον Ολυμπιακό.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης