Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπασκόνια-Ολυμπιακός Live Streaming

Μπασκόνια-Ολυμπιακός Live Streaming
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 - 20:16

Νέα δοκιμασία στην Ισπανία για τον Ολυμπιακό, που θέλει να φύγει με το ροζ φύλλο του αγώνα από την «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα». Από ήττα στο Παλάου Μπλαουγκράνα προέρχονται οι «ερυθρόλευκοι», με το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα να μην τα καταφέρνει κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Γκριμάου. Οι Πειραιώτες λύγισαν από τους Καταλανούς και θέλουν να δώσουν απαντήσεις κόντρα στην Μπασκόνια. Περιθώρια για νέα ήττα δεν έχει ο Ολυμπιακός, καθώς πολλές είναι οι ομάδες που αρχίζουν να τον πλησιάζουν: Στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague οι φιλοξενούμενοι και με ρεκόρ 11-9 μέχρι στιγμής. Το καλό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πάνοπλος κόντρα στην ισπανική ομάδα. Ο Ελληνας τεχνικός έχει τους πάντες στη διάθεσή του για αυτό το σημαντικό ματς. «Πάντα ο ρυθμός που επιβάλλει η Μπασκόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο αλλά και γενικά ο τρόπος που παίζει είναι πρόβλημα για τον αντίπαλο. Αν δεν έχεις το κατάλληλο πλάνο ή αν δεν το ακολουθήσεις, αν δεν ελέγξεις τις κατοχές σου στην επίθεση, αν δεν έχεις καλές επιλογές στην επίθεση, αν τους δώσεις τη μπάλα στα χέρια, αν κάνεις βιαστικές επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν στο transition, ανοίγει ο ρυθμός του παιχνιδιού», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση με την Μπασκόνια.

Στην αντίπερα όχθη, κάτι παραπάνω από κρίσιμο είναι το ματς και για την Μπασκόνια. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς λύγισε και στο Πριγκιπάτο, γνωρίζοντας τη δεύτερη διαδοχική ήττα στην εφετινή Euroleague. Στριμωγμένη η Μπασκόνια, θέλει να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό. Στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της διοργάνωσης οι Βάσκοι, με ρεκόρ 10-10. «Πρέπει σίγουρα να παίξουμε με περισσότερη υπομονή και να έχουμε καθαρό μυαλό. Να παίξουμε στην επαφή, με περισσότερο δυναμισμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο. Ο Ολυμπιακός είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει σουτέρ, μπορούν να παίξουν από μέσα με τους ψηλούς τους παίρνουν επιθετικά ριμπάουντ», τόνισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς για την μάχη με τους «ερυθρολεύκους».

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης