Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 13/1)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 13/1)
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 - 11:55

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over, το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (19:30): Νέο πρόβλημα προέκυψε στη Νιούκαστλ και δεν είναι καλό. Για την ακρίβεια, ο Ζοέλιντον (μέσος) θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα και το θέμα γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες που ταλαιπωρούν την ομάδα του Έντι Χάου εδώ και αρκετές εβδομάδες. Δεδομένα εκτός και για το Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι είναι και οι Γουίλοκ (μέσος), Άντερσον (μεσοεπιθετικός), Πόουπ (τερματοφύλακας), Μπαρνς (εξτρέμ), Μανκίγιο (δεξί μπακ), Μέρφι (εξτρέμ), Τάργκετ (αριστερό μπακ), Γουίλσον (επιθετικός). Βάλτε μέσα και τον τιμωρημένο Τονάλι (μέσος) και έχετε πλήρη εικόνα. Κάπως έτσι, στα χαφ αναμένεται να παίξει βασικός ο 17χρονος Λιούις Μάιλι. Η Νιούκαστλ νίκησε προ ημερών 3-0 τη Σάντερλαντ εκτός έδρας με δύο γκολ του Ίσακ και ένα αυτογκόλ, ενώ στο πρωτάθλημα είχε διασυρθεί με 4-2 από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ εδώ και περίπου 35 μέρες, έχει μόλις μία νίκη (3-0 τη Φούλαμ) σε 6 αγώνες. Δεν έχει γίνει, ως τώρα, κάποια κίνηση ενίσχυσης, πέρα από τη διακοπή του δανεισμού του χαφ, Χέιντεν (ήταν στην Σταντάρ Λιέγης).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (19:30): Τα δικά του θέματα έχει και ο Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι. Όχι, φυσικά, όσα έχει ο αντίπαλος προπονητής. Καλείται, όμως, να προετοιμάσει την ομάδα του και για το Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο πόδι και δεν υπολογίζεται ούτε για αυτό το παιχνίδι. Εκτός είναι και ο Στόουνς (αμυντικός), αμφίβολος, λόγω ίωσης, ο Γκρίλις (μεσοεπιθετικός) και ο Ακάνζι (κεντρικός αμυντικός). Αντίθετα, είναι πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά βασικό τον Ντε Μπρούινε μετά τραυματισμό του. Ο Βέλγος χαφ μπήκε αλλαγή στο προ ημερών 5-0 της Σίτι επί της Χάντερσφιλντ, για το Κύπελλο Αγγλίας. Πιο πριν, η Μάντσεστερ Σίτι είχε κερδίσει Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0) και Έβερτον (3-1) για το πρωτάθλημα και συνεχίζει (με παιχνίδι λιγότερο) την... καταδίωξη της Άστον Βίλα (+2) και της πρωτοπόρου Λίβερπουλ (+5).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΟΝΖΑ - ΙΝΤΕΡ (21:45): Με ένα μεγάλο διπλό, χάρη στο οποίο έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη, έκλεισε τον πρώτο γύρο η Μόντσα. Η αναμέτρηση με τη Φροζινόνε έκρυβε πολλούς κινδύνους, αλλά, με το… καλημέρα, οι παίκτες του Ραφαέλε Παλλαντίνο, ο οποίος δεν βρισκόταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας (σ.σ. επιστρέφει σήμερα) φρόντισαν να δείξουν τις διαθέσεις τους. Στο 18’ ο Ντάνι Μότα άνοιξε το σκορ και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Καρμπόνι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το αυτογκόλ του Σουλέ στο 55’ έκανε ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα. Οι γηπεδούχοι τότε έβγαλαν αντίδραση, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-2. Οι 25 βαθμοί και η 11η θέση είναι ένας εξαιρετικός απολογισμός και άπαντες αισιοδοξούν για ανάλογη συνέχεια. Εξέτισε ο Μάριτς (επιθετικός), αλλά, τραυματίας παραμένει ο Καπράρι (επιθετικός). Μεγάλο πλήγμα με τον Ντι Γκρεγκόριο (βασικός κίπερ), ο οποίος θα μείνει ένα μήνα στα πιτς. Εκτός πλάνων επίσης ο Ματσίν (μέσος) λόγω υποχρεώσεων στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ο Πάπου Γκόμες (μεσοεπιθετικός) για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΜΟΝΖΑ - ΙΝΤΕΡ (21:45): Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Ίντερ, όμως, οι φωνές για το γκολ της νίκης απέναντι στη Βερόνα, ακόμη ηχούν… Ο Φρατέζι σκόραρε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως στην αρχή της φάσης είχε προηγηθεί αγκωνιά του Μπαστόνι στο πρόσωπο του Ντούντα και το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Το VAR δεν… δούλεψε, το επιθετικό φάουλ και η κόκκινη κάρτα δεν δόθηκαν ποτέ και κάπως έτσι οι «νερατζούρι» πήραν τους τρεις βαθμούς με σκορ 2-1. Στο τέλος ήταν και τυχεροί, αφού στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η αντίπαλός τους έχασε πέναλτι για την ισοφάριση. Πέρα από αυτό, όμως, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι δικαίως βρίσκεται στην κορυφή και εκεί ευελπιστεί να παραμείνει. Πάντως, την προηγούμενη φορά που πήρε αυτόν τον άτυπο τίτλο, ήταν την πρώτη χρονιά του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας (2021-22) και στο τέλος της σεζόν, το νήμα έκοψε πρώτη η συμπολίτισσα Μίλαν. Μοναδικός τραυματίας παραμένει ο Κουαδράδο (εξτρέμ), η απουσία του οποίου, πλέον, δεν επηρεάζει. Ντεμπούτο είναι πιθανό να κάνει ο νεοαποκτηθείς Τάτζον Μπουκάναν (μεσοεπιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης

Ευρωπαϊκό παρολί στο 10,81

Ευρωπαϊκό παρολί στο 10,81

Τέσσερις επιλογές από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχει εντοπίσει το BetMarket.gr, συνολικής απόδοσης 10,81.