Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (20/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (20/3)
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 - 14:04

Ανάλυση και προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα και η μάχη του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι ξεχωρίζει στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός (21:00): Σε καθοδική πορεία στην Euroleague βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από τη διεκδίκηση του play in tournament. Με 10-19 ρεκόρ έχει χάσει κάθε ελπίδα για είσοδο στην β' φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες στην Euroleague, ενώ έχει να «γευτεί» τη χαρά της νίκης από τις 30 Ιανουαρίου, όταν και είχε επικρατήσει της Βαλένθια με σκορ 82-64. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός είχε «σπάσει» ένα αρνητικό σερί με τρεις συνεχόμενες ήττες, κερδίζοντας με 77-75. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει και αρκετά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης για την 30η αγωνιστική καθώς έχουν τεθεί εκτός δράσης οι Γιάγκο Ντος Σάντος (26 ματς, 9.2π., 4.1ασ., 2.1ριμπ., 41% στα τρίποντα ανά 20:14') και Νίκολα Τόπιτς (3.5π., 3.5ασ., 15:22') ενώ είναι αμφίβολος και ο Μίλος Τεόντοσιτς (10π., 5.7ασ., 2.1ριμπ., 21:39').

Δείτε το σημερινό κουπόνι

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός (21:00): Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Βελιγράδι έχοντας έναν και μόνο στόχο. Τη νίκη! Ακόμα και στοιχηματικά εάν δει κάποιος την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, είναι δεδομένο ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους «πράσινους» για νίκη με (τουλάχιστον) δύο κατοχές διαφορές στο 1.84. Μετά την ήττα στο ΣΕΦ, το «τριφύλλι» θέλει πάση θυσία να φύγει από την Σερβία με τη νίκη στις αποσκευές του. Βέβαια υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Εργκίν Αταμάν καθώς δεν θα έχει και πάλι στην διάθεσή του, τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα οι οποίοι εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Μακριά από το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έχει φέτος έξι νίκες σε σύνολο 14 αναμετρήσεων.

Η εκτίμηση του αγώνα

Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα (19:45): Με το πόδι στο… γκάζι πηγαίνει η Φενέρμπαχτσε, πραγματοποιώντας μία ξέφρενη πορεία. Στη Euroleague η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετράει τρεις σερί νίκες. Μάλιστα, η τελευταία ήταν πολύ εντυπωσιακή απέναντι στη Βαλένθια. Από την αρχή μέχρι το τέλος είχε τον απόλυτο έλεγχο και με την επίθεσή της να βγάζει… φωτιές, συνέτριψε 118-88 τις «νυχτερίδες». Το ρεκόρ της πλέον είναι στο 18-11, που σημαίνει ότι «χτυπάει» ακόμη και την τετράδα. Επίσης, διαθέτει την καλύτερη έδρα στη διοργάνωση, αφού σε 14 ματς έχει μόλις μία ήττα. Στην ίδια ταχύτητα συνέχισε και στο πρωτάθλημα η Φενέρμπαχτσε, όπου στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της νίκησε 98-82 τη Μανίσα. Το άλλο θετικό είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες της.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα (19:45): Ένα ηχηρό… χαστούκι για την Μπαρτσελόνα παραμονές του ματς στην Κωνσταντινούπολη. Οι «μπλαουγκράνα» πήγαν με πληγωμένο γόητρο στην Πόλη, εξαιτίας του πρόσφατου ματς πρωταθλήματος που είχαν. Συγκεκριμένα, φιλοξένησαν την Μπρεογάν, η οποία παλεύει για τη σωτηρία της. Εκεί, οι Καταλανοί υποτίμησαν πολύ την αντίπαλό τους, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την εντός έδρας ήττα με σκορ 88-85. Από ‘κει και πέρα, στη Euroleague η Μπαρτσελόνα μετράει δύο σερί νίκες. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε πολύ άνετα 94-76 της Παρτίζαν. Αυτή την στιγμή, το ρεκόρ της είναι στο 20-9, που τη διατηρεί μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το καλό για τον Γκριμάου είναι ότι έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινέςαναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σεμπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης