Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο στο πλευρό του και τον Κάναν να πληρώνει στο 5,50!

Με τον κόσμο στο πλευρό του και τον Κάναν να πληρώνει στο 5,50!
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 09:50

Το πρώτο μέλημα του Ολυμπιακού έγινε πραγματικότητα: Οι Πειραιώτες πήραν πίσω το πλεονέκτημα της έδρας από το πρώτο παιχνίδι της σειράς με την Μπαρτσελόνα και το 77-75 έθεσε το τέμπο για την εξέλιξη των αγώνων μέχρι το Final Four. Η ήττα στο δεύτερο ματς δεν άλλαξε κάτι και τώρα τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα: Δύο νίκες στο «καμίνι» του ΣΕΦ και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα διεκδικήσει για 3η συνεχόμενη σεζόν το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης μέσω του κορυφαίου μπασκετικού event.

Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα

Στα δύο πρώτα ματς ήταν ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πάνω χέρι, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Το τέμπο κυλάει με βάσει τα «θέλω» του Μπαρτζώκα και η επιστροφή του αρχηγού Κώστα Παπανικολάου θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη άνεση στον Θρύλο ώστε να κάνει το παιχνίδι του και να φτάσει σε μία άκρως σημαντική νίκη. Ο άσος με χάντικαπ -4,5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.83.

Οι Πειραιώτες έχουν βρει τα «κουμπιά» των Ισπανών και η καλύτερη άμυνα της Ευρώπης μπορεί να κάνει… κουμάντο στο παρκέ. Ένας σοβαρός, συγκεντρωμένος και ψυχωμένος Ολυμπιακός έχει την ικανότητα να κυριαρχήσει και, ταυτόχρονα, να βγάλει εκτός κάδρου παίκτες όπως ο Πάρκερ, ο Βέσελι, ο Ρούμπιο και ο Λαπροβίτολα. Τo Under 73,5 πόντων από τη μεριά των φιλοξενούμενων συνοδεύεται με απόδοση 2.00.

Όσο για το ποιος μπορεί να κάνει τη διαφορά; Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Αιζάια Κάναν. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο Game 2, ωστόσο είναι το μεγαλύτερο επιθετικό «όπλο» του Ολυμπιακού και η ώθηση από το κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα του επιτρέψει να βρει από νωρίς το… χέρι του. Στο 5.50 το ενδεχόμενο να δούμε τον Κάναν σε θέση πρώτου σκόρερ στην αναμέτρηση.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης