Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο βήμα για θρυλική ανατροπή με αποδόσεις που διπλασιάζουν!

Πρώτο βήμα για θρυλική ανατροπή με αποδόσεις που διπλασιάζουν!
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 09:25

Ο Ολυμπιακός περιμένει την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (19:45) σε ένα ματς δίχως αύριο καθώς μόνο με νίκη μένει ζωντανός για την πρόκριση στο Final-4!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μάθει να ζει στο όριο και να δίνει «τελικούς». Ένας τέτοιος τελικός είναι το Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, καθώς το break στο break από τους Καταλανούς τους έδωσε ξανά το πάνω χέρι καθώς προηγούνται με 2-1 και θέλουν άλλη μία νίκη για την πρόκριση.

Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα!

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τον θρίαμβό τους στη Βαρκελώνη στο πρώτο ματς της σειράς και «λύγισαν» στο ΣΕΦ στο Game 3, σε μία συγκλονιστική μονομαχία που κρίθηκε στο φινάλε της παράτασης (80-82).

Και κρίθηκε από ένα το λιγότερο αμφισβητούμενο σφύριγμα από τους διαιτητές, δίνοντας βολές ουσιαστικά σε νεκρό χρόνο στον Πάρκερ, χρεώνοντας με φάουλ τον Πετρούσεφ στην προσπάθεια του Αμερικανού να εκτελέσει από το τρίποντο κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο.

Με τις δύο βολές του Αμερικανού οι «μπλαουγράνα» πήραν τη νίκη και ανέκτησαν το πλεονέκτημα, με τον Ολυμπιακό πλέον να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και να μην έχει άλλο περιθώριο πέραν της νίκης ώστε η σειρά να πάει στο 2-2 και να κριθεί στον «τελικό των τελικών» στη Βαρκελώνη. Η νίκη του Ολυμπιακού και η ισοφάριση με χάντικαπ -4.5 πόντων είναι σε απόδοση 1.84.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα δεν κατάφερε να επικρατήσει στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ λόγω λεπτομερειών, έχοντας και πάλι καταφέρει να έχει στην πρώτη γραμμή το βασικό του όπλο που είναι η άμυνα που τον έφερε ως εδώ. Το Game 3 είχε 142 πόντους στην κανονική διάρκεια (71-71) και το Under 152.5 στο τέταρτο ματς της σειράς στο ΣΕΦ προσφέρεται σε απόδοση 1.92.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ &ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης