Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για την ιστορική πρόκριση που πληρώνει 100.00 ο Θρύλος!

Για την ιστορική πρόκριση που πληρώνει 100.00 ο Θρύλος!
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 09:15

Με φόρα από την Πόλη για το θετικό αποτέλεσμα: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα (22:00) για τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League και θέλει να φωνάξει ξανά σε όλη την Ευρώπη πως είναι έτοιμος για την υπέρβαση!

H απίστευτη πρόκριση επί της Φενέρ, λίγο μετά την απίστευτη ανατροπή επί της Μακάμπι, τοποθέτησε τον Θρύλο στο κεντρικό πλάνο της ποδοσφαιρικής ευρωπαϊκής σκηνής. Ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και τώρα ετοιμάζεται να… γιορτάσει μία ιστορική στιγμή με σκοπό να συνεχίσει τη μάχη του για κάτι που μόνο αυτός μπορεί να πετύχει ανάμεσα στις ελληνικές ομάδες.

Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 100.00 την πρόκριση των ερυθρόλευκων στον μεγάλο τελικό!

Είναι προφανές πως η Άστον Βίλα αποτελεί ένα δύσκολο εμπόδιο, αφού οι Άγγλοι βρίσκονται σταθερά εντός της πρώτης τετράδας του Premier League. Όμως, όπως έδειξε και κόντρα στην Γουέστ Χαμ στη φάση των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια και να επιστρέψει στην Ελλάδα για τη ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές του.

Αποκλειστική Προσφορά* για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα και το σχήμα με τα τρία χαφ (Έσε, Τσικίνιο, Όρτα ή Ιμπόρα), αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στον έλεγχο του ρυθμού και στην αμυντική προσήλωση της ομάδας. Στο 2.62 η διπλή ευκαιρία για ισοπαλία ή διπλό.

Για να συμβεί αυτό, ο Θρύλος θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τα μετόπισθεν και σίγουρα θα επιδιώξει να κατεβάσει αρκετά το τέμπο. Ο Μεντιλίμπαρ έχει τα κατάλληλα… εργαλεία για να εξυπηρετήσουν το τακτικό του πλάνο και το Under 2,5 γκολ στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν στην περιοχή τους: Τo DNA και η νοοτροπία του συλλόγου δεν επιτρέπουν κανένα… πούλμαν και ο Ολυμπιακός μπορεί σίγουρα να διεκδικήσει ένα γκολ. Τα βλέμματα στρέφονται – πού άλλου;- στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος μπορεί να απειλήσει από μακριά και να καταγράψει έστω μία τελική στην εστία, γεγονός που συνοδεύεται με απόδοση 2.05.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης