Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για θρυλική πρόκριση με Bet builder στο 13.00!

Έτοιμος για θρυλική πρόκριση με Bet builder στο 13.00!
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 - 09:25

Ώρα Θρύλου στο Βερολίνο! Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ (22:00) στον ημιτελικό του Final Four και ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου της Euroleague!

Κάτι του χρωστάει η μοίρα. Ο Ολυμπιακός βίωσε πέρσι μία ήττα – μαχαιριά στον τελικό με τη Ρεάλ από το σουτ του Γιουλ και τώρα ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση με τον πιο γλυκό τρόπο! Στην 3η συνεχόμενη συμμετοχή του σε Final Four, η σκληροτράχηλη ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παίξει με την ταμπέλα του αουτσάιντερ και όλοι γνωρίζουμε πως αυτό ήταν πάντα… ταιριαστό με την «Refuse to Lose» φιλοσοφία του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου.

Μοναδική προσφορά* για τις μάχες του Ολυμπιακού στο Conference League & τη Euroleague

Η Ρεάλ έχει τον αέρα της πρωτιάς, που συνοδεύεται όμως με το «πρέπει» της κατάκτησης του τροπαίου. Ο Ολυμπιακός διαθέτει τα κατάλληλα όπλα για να αντιμετωπίσει τους κινδύνους και μπορεί να τοποθετήσει το τέμπο του αγώνα στα μέτρα του. Αν αυτό συμβεί, τότε οι Πειραιώτες θα κυριαρχήσουν και θα φτάσουν στη μεγάλη νίκη, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2.88.

Η λογική λέει πως ο κορυφαίος τεχνικός της Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας, θα καταστρώσει πλάνο που θα ξεκινά από τη δυνατή άμυνα. Ο Ολυμπιακός «δάγκωνε» σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και θα παίξει για τη… ζωή του σε κάθε φάση του μεγάλου ημιτελικού του Final Four. Αυτόματα, η «μπίλια» μεταφέρεται στο σετ παιχνίδι και στο Under 156,5 πόντων, που συνοδεύεται με απόδοση 1.87.

Όσο για το επιθετικό κομμάτι; Εκεί η κάμερα στρέφεται στον Άλεκ Πίτερς. Ο έμπειρος φόργουορντ έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στα ματς με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο… κουβάλησε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και τώρα είναι έτοιμος για τα μεγαλύτερα ματς της χρονιάς. Αν βρει από νωρίς το καυτό του χέρι, ο Πίτερς είναι ικανός να πετύχει όβερ 13,5 πόντους, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 2.70.

Ο συνδυασμός των 3 επιλογών σε Bet Builder σε απόδοση 13.00.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί φέτος σε όλα τα επίπεδα. Το να κάνει το Ευρωπαϊκό νταμπλ σε Euroleague & Conference προσφέρεται σε θρυλική απόδοση 100 από τη Novibet.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Euroleague F4, 2024: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες σε Ναν και Μιλουτίνοφ για την πρόκριση στον τελικό

Euroleague F4, 2024: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες σε Ναν και Μιλουτίνοφ για την πρόκριση στον τελικό

Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Βερολίνου. Θα προσπαθήσει να χαλάσει το μυαλό των παικτών της Ρεάλ ο Ολυμπιακός στον δεύτερο. Ανάλυση και προγνωστικά.