Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο περηφάνια και τώρα... τρίτη θέση που διπλασιάζει!

Μόνο περηφάνια και τώρα... τρίτη θέση που διπλασιάζει!
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 10:55

Ούτε δάκρυα, ούτε απογοήτευση. Ο Ολυμπιακός πέτυχε ήδη μία σπουδαία υπέρβαση με την παρουσία του στο Final Four του Βερολίνου και το εμπόδιο της Ρεάλ, μίας ομάδας με υπερδιπλάσιο μπάτζετ, ήταν εξαρχής υψηλό. Ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο (28-10) κόστισε στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που πάλεψε πολύ στη συνέχεια προτού ηττηθεί με 87-76.

«Είμαι ευγνώμων σίγουρα για τους παίκτες μου, τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν έως εδώ. Δώσαμε τα πάντα φέτος. Δεν ήταν αρκετό για να πάμε στον τελικό, αλλά είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας», σημείωσε ο τεχνικός του Θρύλου, που δήλωσε δημόσια όλα όσα σκέφτονται οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων».

Ο μικρός τελικός με τη Φενέρμπαχτσε (18:00) μοιάζει αδιάφορος, αλλά είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θέλει να προσφέρει χαρά στους οπαδούς του και, ταυτόχρονα, να ολοκληρώσει την πιο ανταγωνιστική Euroleague όλων των εποχών με την 3η θέση. Οι Τούρκοι ήταν κάκιστοι στον έτερο ημιτελικό, ο Ολυμπιακός έχει κίνητρο και σίγουρα τα... βαριά χαρτιά του, όπως οι Γουόκαπ, Φαλ, Κάνααν, θα παρουσιαστούν καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Ρεάλ. Η νίκη του Θρύλου προσφέρεται σε απόδοση 1.76.

Αν και η πλειοψηφία των αγώνων για την 3η θέση σε Final Four συνοδεύεται με υψηλό σκορ, οι Πειραιώτες δύσκολα θα ξεφύγουν από την περπατημένη και την τακτική προσέγγιση που ακολούθησαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η αμυντική λειτουργία είναι το σήμα κατατεθέν του φετινού Θρύλου, που μπορεί να... δαγκώσει τα επιθετικά «όπλα» της Φενέρ και να παίξει σημαντικό ρόλο στο Under 157,5 πόντων, που συνοδεύεται με απόδοση 1.78.

Συνεχίζοντας από αυτήν την βάση, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ικανότητα να κρατήσουν χαμηλά τη Φενέρ, η οποία παρουσίασε αρκετά προβλήματα στην επιθετική της λειτουργία κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό. Η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά του Under 75,5 πόντων των Τούρκων, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.08.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης