Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 17:14

Το… μαρτύριο του μικρού τελικού καλείται να βιώσει ο Ολυμπιακός. Τη Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζουν στο Βερολίνο οι Πειραιώτες, με έπαθλο την τρίτη θέση του θεσμού (18:00).

Κατώτερος των περιστάσεων αποδείχθηκε στον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ολυμπιακός. Ξύπνησε αργά η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, πληρώνοντας όλα τα λάθη της στην αναμέτρηση. Η απογοήτευση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι μεγάλη, μιας και οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να προκριθούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό. «Θέλει πάρα πολύ μελέτη και προσέγγιση και πάρα πολύ συζήτηση, γιατί δεν εκτελέσαμε το πλάνο στην αρχή. Μας σόκαρε το μεγάλο ποσοστό της Ρεάλ στα σουτ, αλλά έπρεπε με κάποιον τρόπο να τα μαρκάρουμε καλύτερα. Πνευματικά δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχαμε καλύτερη πνευματική προσέγγιση και φάνηκε αυτό γιατί από τους 25 πόντους πήγαμε το παιχνίδι στους οκτώ και είχαμε την ευκαιρία να πάμε και πιο κοντά. Προφανώς, αν ξεκινάγαμε έτσι, θα είχαμε διαφορετική τύχη στο παιχνίδι, μην ξεχνώντας φυσικά ότι η Ρεάλ ήταν πάρα πολύ δυνατή και χθες σε πολύ καλό μομέντουμ», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην αντίπερα όχθη, η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε σχετικά εύκολα από τον Παναθηναϊκό. Τα ατού της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν τράβηξαν... κουπί στην αναμέτρηση με τους «πρασίνους» και μοιραία ήρθε η ήττα. Προφανώς και επικρατεί πίκρα στις τάξεις του τουρκικού συλλόγου, ωστόσο θέλουν να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους στο Βερολίνο με την κατάκτηση της 3ης θέσης. Βέβαια, ο κόουτς της Φενέρ, εξέφρασε την άποψη για κατάργηση του μικρού τελικού. «Σκ@τ@, αλήθεια, σκ@τ@. Μιλάμε για το ίδιο πράγμα, κανείς δεν θέλει να μας ακούσει και κανείς δε θέλει να το αλλάξει. Πάντα επαναλαμβάνω το ίδιο. Σίγουρα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους φιλάθλους που ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο για να μας δουν. Όμως έστω κι έτσι, δεν είμαι σίγουρος αν ακόμα και αυτοί θέλουν να δουν αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω σε τι εξυπηρετεί. Δεν μας ακούν για πολλά πράγματα», τόνισε ο Σάρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης