Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα… βρέξει γκολ στο Ντίσελντορφ

Θα… βρέξει γκολ στο Ντίσελντορφ
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 - 13:52

Με το ενάμιση πόδι στην Bundesliga βρίσκεται η Φορτούνα του Τζόλη. Εχει το πάνω χέρι η ομάδα του Ντίσελντορφ, μετά και το 3-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα της Μπόχουμ. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΜΠΟΧΟΥΜ (21:30): Με τον Χρήστο Τζόλη να κάνει τρομερή ματσάρα και να έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ, η Φορτούνα Ντίσελντορφ έκανε άλμα ανόδου και είναι έτοιμη μετά το 3-0 εκτός έδρας επί της Μπόχουμ να επιστρέψει στη Bundesliga (τελευταία συμμετοχή το 2019-20)! Το πρώτο γκολ, ήρθε από δικό του κόρνερ στο δοκάρι και στο σώμα του Χόχμαν για το αυτογκόλ στο 13’. Στο δεύτερο, έβγαλε υπέροχη ασίστ στον Κλάους (64’) και το τρίτο (72’) ξεκίνησε από δική του εκτέλεση φάουλ, όπου απέκρουσε ο πορτιέρο και ο Ένγκελχαρντ να διαμορφώσει το τελικό 3-0. Η Φορτούνα ήταν εξαιρετική και είχε και δοκάρι με τον Κλάους στο 82’. Έχει «αγκαλιάσει» την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, όμως, θα πρέπει να προσέξει πολύ και να ολοκληρώσει τη δουλειά της. Δεν παίζουν στο Φορτούνα Ντίσελντορφ - Μπόχουμ οι Γκαβορί (αριστερό μπακ), Σίεμπερτ (κεντρικός αμυντικός), Σούσο (μέσος), δεν αναφέρονται άλλες απουσίες.

Μάθε τη βασική στρατηγική Blackjack εδώ.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΜΠΟΧΟΥΜ (21:30): Η Μπόχουμ έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και μετά από τρεις διαδοχικές σεζόν στη Bundesliga, τα πράγματα είναι... σκούρα. Αυτήν την στιγμή, ο υποβιβασμός δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ. Για την ακρίβεια, θα πρέπει να καλύψει μία διαφορά τριών τερμάτων και όσο και να έχουν δει πολλά τα μάτια μας, δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Δεν ήταν τόσο κακή στο πρώτο παιχνίδι όσο «μαρτυράει» το 3-0, άξιζε σίγουρα ένα γκολ, αλλά τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Μάλιστα, είχε και δοκάρι στο 15’ με την κεφαλιά του Μπερνάρντο (με το σκορ στο 1-0). Όπως και να ‘χει, θα μπορούσε να είχε αποφύγει όλη αυτήν τη διαδικασία των μπαράζ παραμονής, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Δίνονται εκτός οι Έσερ (τερματοφύλακας), Φόρστερ (μεσοεπιθετικός), Κβάρτενγκ (μεσοεπιθετικός), Ρίεμαν (τερματοφύλακας), Σοάρες (αριστερό μπακ) και Τόλμπα (κεντρικός αμυντικός), τιμωρημένος ο Μπερνάρντο (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΜΠΟΧΟΥΜ)

ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ (20:10): Η ΑΪΚ Στοκχόλμης έρχεται από 3η σερί ήττα με αυτό το 2-1 από τη Χάμαρμπι που ήταν και το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που παίκτης της δέχεται κόκκινη κάρτα. Πρέπει να το κοιτάξει αυτό. Πιο πριν, είχε διασυρθεί με 6-1 από την Έλφσμποργκ, αν και την αδικεί η έκταση που πήρε το σκορ. Τυχαίο ή όχι, είναι η δεύτερη βαριά ήττα στη σεζόν μετά το 5-0 από τη Μάλμε πριν από έναν μήνα. Εν τω μεταξύ, για να δείτε ότι είναι ικανή και για το καλύτερο, η τελευταία της νίκη είναι το 6-2 επί της Νόρκεπινγκ στις αρχές του μήνα. Πρέπει να διορθώσει το θέμα με το πόσο εύκολα παραβιάζεται η εστία της, έχει δεχτεί γκολ στα 7 από τα 10 παιχνίδια της ως τώρα. Δίνονται εκτός για το ΑΪΚ Στοκχόλμης οι Αλί (μέσος), Εντ (εξτρέμ), Φεσάι (εξτρέμ), τιμωρημένος ο Κουλιμπαλί (μέσος), αμφίβολος ο Γκουϊντέτι (επιθετικός) και ο Μιλόσεβιτς (κεντρικός αμυντικός).

Μάθε πως παίζεται το πόκερ εδώ.

ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ (20:10): Η Γκέτεμποργκ δεν έχει μπει καλά στη σεζόν αλλά πήρε πολύτιμη ανάσα με το 1-0 επί της Μίαλμπι την περασμένη εβδομάδα. Δεν ενθουσίασε με την εικόνα της, αλλά το πάλεψε ως το τέλος και δικαιώθηκε με το τέρμα του Νορλίν στο 89’. Αυτή ήταν και η πρώτη της νίκη στο γήπεδό της τη φετινή σεζόν. Προηγουμένως, είχε φέρει 2-2 με τη Σίριους και είχε χάσει 3-0 από τη Μάλμε και 2-1 από την Γκάις. Συνολικά, έχει πάρει 11 βαθμούς με 3-2-5 και 10-14. Επίσης, έχει σκοράρει στα 7 από τα 10 παιχνίδια της, όσα και εκείνα που έχει δει την εστία της να παραβιάζεται. Μόνο ο Ντάλμπεργκ (τερματοφύλακας) δίνεται εκτός για τον αποψινό αγώνα, αμφίβολος ο Αμπντουλαχί (επιθετικός).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης