Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με στόχο το απόλυτο

Με στόχο το απόλυτο
Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 - 14:37

Την περασμένη φορά ήμασταν άτυχοι και χάσαμε το ταμείο για ένα ματς! Η Λιλ που είχαμε προτείνει, νίκησε στην έδρα της Νανσί, ενώ η Ιντερ πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Φιορεντίνα. Ο αγώνας που δεν μας δικαίωσε, ήταν αυτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, που παίζαμε «Χ» στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι γηπεδούχοι από νωρίς κατάφεραν να προηγηθούν. Συνεχίζουμε όμως…

• Θα ξεκινήσουμε από το ματς της Σεντ Ετιέν με την Λιλ. Οι φιλοξενούμενοι την περασμένη αγωνιστική πήραν το «διπλό» στη Νανσί και έκαναν το μεγάλο «άλμα» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τώρα, έχουν να δώσουν ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν, η οποία δεν κυνηγάει τίποτα. Μπορεί το παιχνίδι να είναι δύσκολο, ωστόσο, οι πρωτοπόροι δεν θα χάσουν την ευκαιρία που τους δίνεται για πρωτάθλημα. Το «διπλό» έχει μεγάλο ρίσκο, αφού και η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα, μια και η διαφορά από την δεύτερη Μαρσέιγ είναι στους 4 βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Αναμένεται «κλειστό» ματς και καλή επιλογή είναι η ισοπαλία στο πρώτο μέρος.

• Επόμενο ματς το Μάλαγα – Χιχόν. Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν με 3-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης και έκαναν το πλέον αποφασιστικό… βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Τώρα, κόντρα στη Χιχόν που έχει πάνω κάτω τους ίδιους στόχους (έχει έναν πόντο παραπάνω), θέλουν να συνεχίσουν το «έργο» τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, για να μην πάει «χαμένο» το αποτέλεσμα στην Μαδρίτη. Η Μάλαγα, αν νικήσει θα «ξεμπερδέψει» (λογικά και μαθηματικά, αφού είναι ανάλογα και με τα άλλα αποτελέσματα) με την σωτηρία της, καθώς αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά, μια και απέχει 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και απομένουν ακόμη 3 αγωνιστικές για το φινάλε.

• Θα ολοκληρώσουμε με το ματς της Σανταντέρ με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετά την «γκέλα» η Ατλέτικο (ήττα από την Μάλαγα εντός έδρας), δεν είναι σίγουρη για την πρώτη εξάδα που «δίνει» Ευρώπη. Όπως γίνεται κατανοητό, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών. Από την άλλη, η Σανταντέρ μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλο κίνδυνο για υποβιβασμό. Το «διπλό» αξίζει που έχει καλή απόδοση...

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΙΛ Χ ΗΜ (1.80)
ΜΑΛΑΓΑ – ΧΙΧΟΝ 1 (1.60)
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 (2.10)

Διαβάστε επίσης

«Λάτιν» επιλογές!

«Λάτιν» επιλογές!

Τα βασικά μας πονταρίσματα πέρασαν την τελευταία φορά που τα είπαμε, αφού Σεντ Ετιέν και Λιλ έμειναν ισόπαλες στο ημίχρονο, ενώ η Μάλαγα νίκησε τη Χιχόν.

Αγώνες με κίνητρο

Αγώνες με κίνητρο

Πλούσιο είναι το κουπόνι που έχουμε μπροστά μας και συνεπώς έχουμε αρκετές επιλογές για ποντάρισμα.