Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν χάνει την άνοδο

Δεν χάνει την άνοδο
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011 - 16:32

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της δεύτερης κατηγορίας στη Γαλλία και η Εβιάν με τις δύο σερί ισοπαλίες της, νιώθει πλέον την «καυτή» ανάσα των Ντιζόν και Αζαξιό, με τις οποίες ισοβαθμεί στη κορυφή, αλλά και της ανεβασμένης Λε Μαν, που πλέον βλέπει ξεκάθαρα μπροστά της την περίπτωση της ανόδου.

Η Εβιάν είναι πρωτοπόρος στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος και σίγουρα δεν θέλει να γκρεμίσει τώρα ότι έχτισε με τόσο κόπο. Η εντός έδρας αναμέτρηση με την αδύναμη φέτος Τρουά είναι μια καλή ευκαιρία για επιστροφή στις επιτυχίες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μια νίκη στα οχτώ τελευταία τους παιχνίδια και κόντρα στην σαφώς ποιοτικότερη Εβιάν, θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Ο άσος είναι η πιο… σοφή επιλογή στην εν λόγω αναμέτρηση.

Ρέντινγκ και Κάρντιφ θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play off ανόδου της Championship. Αμφότερες οι ομάδες έχουν επιδείξει ένα αξιόμαχο αγωνιστικό πρόσωπο και θα μπορούσε κανείς άνετα να τις χαρακτηρίσει ισοδύναμες. Παραδοσιακά, οι δύο ομάδες προσφέρουν «κλειστά» παιχνίδια με την ισορροπία να είναι το κυρίαρχο στοιχείο των αγώνων τους. Τα έξι από τα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα και αυτή η αναμέτρηση οδεύει προς το ίδιο αποτέλεσμα. Εξάλλου η παράδοση είναι κάτι που πρέπει να λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπ’ όψη στην Αγγλία. Ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΕΒΙΑΝ – ΤΡΟΥΑ 1

ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΚΑΡΝΤΙΦ Χ

Διαβάστε επίσης

Τριάδα «φωτιά»

Τριάδα «φωτιά»

Tρία σημεία θα επιλέξουμε από τα ματς του Σάββατου σε πολύ καλή απόδοση...

Ποντάρουμε στα πολλά γκολ

Ποντάρουμε στα πολλά γκολ

Μετά το ταμείο της Παρασκευής με δυάδα που πλήρωσε 4,48 απόδοση, η νέα πρόταση είναι χαμηλότερου ρίσκου, αλλά σίγουρα αξίζει.

«Λάτιν» επιλογές!

«Λάτιν» επιλογές!

Τα βασικά μας πονταρίσματα πέρασαν την τελευταία φορά που τα είπαμε, αφού Σεντ Ετιέν και Λιλ έμειναν ισόπαλες στο ημίχρονο, ενώ η Μάλαγα νίκησε τη Χιχόν.