Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι προβλέψεις για τον τελικό

Οι προβλέψεις για τον τελικό
Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - 03:21

Χωρίς καμία αμφιβολία το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το «φτωχό» (για την ημέρα) κουπόνι του Σαββάτου είναι ο τελικός του Champions League μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ματς θα διεξαχθεί στην Αγγλία («Γουέμπλεϊ»), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν προβάδισμα...

Η Μπαρτσελόνα για τους περισσότερους είναι το μεγάλο φαβορί. Κακά τα ψέματα παίζει καλύτερη μπάλα και είναι δύσκολο για οποιοδήποτε αντίπαλο να την σταματήσει. Ωστόσο, σε ένα τόσο κρίσιμο ματς παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Πρώτα απ' όλα το πάθος και η θέληση για την κούπα, κάτι που αναμένεται να έχουν και οι δύο ομάδες. Περιμένουμε κλειστό ματς, ειδικά στο πρώτο μέρος, αφού τα δύο σωματεία δεν θα ρισκάρουν. Αυτό μας οδηγεί στην ισοπαλία του ημιχρόνου, που έχει καλή απόδοση (1.90).

Όπως προαναφέραμε, δύσκολα κάποια ομάδα θα «ανοιχτεί», αφού σε 90 λεπτά (και ίσως περισσότερο) θα παίξει τους κόπους μιας χρονιάς. Καλή επιλογή είναι και το under, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραταχθεί -λογικά- κλειστά για να κρατήσει την Μπαρτσελόνα...

Αναφορικά με το τρόπαιο; Θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα καταλήξει στους «μπλαουγκράνα». Οι Ισπανοί παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο και όσο και καλή είναι η άμυνα που θα έχουν να αντιμετωπίσουν, θα βρουν τον χώρο να κάνουν τη ζημιά.

*Αξίζει το ποντάρισμα στον Πουγιόλ ή τον Πικέ ως πρώτο σκόρερ του αγώνα. Οι αμυντικοί της Μπάρτσα μπορούν να σκοράρουν από στημένη φάση και «πληρώνουν» ένα… καράβι λεφτά (50.00 και 30.00 αντίστοιχα).

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Χ ΗΜ (1.90)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ UNDER (1.55)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Χ / 1 (4.40)

Διαβάστε επίσης

Ταμείο στον τελικό!

Ταμείο στον τελικό!

Οι προβλέψεις μας στον τελικό του Champions League ήταν επιτυχημένες, αφού στο gavros.gr είχαμε ποντάρει την ισοπαλία του πρώτου μέρος και το Χ/1!

Παίρνει το διπλό η Παρί

Παίρνει το διπλό η Παρί

Δύο αγώνες ξεχωρίσαμε από τη σημερινή ημέρα, με την Παρί και τη Σιόν να είναι τα στηρίγματά μας.

Φιέστα με νίκη η Εβιάν

Φιέστα με νίκη η Εβιάν

Με ένα αγώνα από τη Β’ Γαλλίας κι ένα διεθνές φιλικό συνεχίζεται η επαφή μας με το στοίχημα.