Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πληρώνει ο άσος της Βελέζ

Πληρώνει ο άσος της Βελέζ
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011 - 16:30

Η Βελέζ υποδέχεται την Πενιαρόλ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στην πρώτη αναμέτρηση, η Βελέζ είχε ηττηθεί με 1-0 στην Ουρουγουάη, σ’ έναν αγώνα που θα μπορούσε να είχε πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Οι Αργεντινοί βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα με «όπλο» την έδρα μπορούν να πάρουν τη νίκη, ακόμα και την πρόκριση. Η Πενιαρόλ εκτός έδρας δυσκολεύεται πολύ στο να κάνει παιχνίδι και ειδικά στην Αργεντινή και την έδρα της Βελέζ, τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα γι’ αυτή. Ο άσος είναι μια καλή επιλογή.

Μετά τη νίκη επί της Ελβετίας, η Ισπανία U19 αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο σε μια αναμέτρηση που αν θέλει να έρθει πιο κοντά στην πρόκριση στα τελικά, οφείλει να επικρατήσει.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως οι… πιτσιρικάδες «φούριας ρόχας» δεν θα έχουν εύκολο έργο. Μπορεί να δυσκολευτούν, όμως τελικά αναμένεται να επικρατήσουν.

Διαβάστε επίσης

Μόνο νίκη θέλει η Κροατία

Μόνο νίκη θέλει η Κροατία

Με δύο αναμετρήσεις της Παρασκευής, από τα προκριματικά του Euro 2012 συνεχίζουμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις στη στήλη.

Πάμε Euro με το G-BET

Πάμε Euro με το G-BET

Το νέο G-BET έρχεται μαζί σας αυτή την Παρασκευή με αναλύσεις και προτάσεις απ’ όλη την τρέχουσα αγωνιστική δράση.

Σε λάτιν ρυθμούς

Σε λάτιν ρυθμούς

Λίγοι αλλά αρκετοί ώστε να κάνουμε επιλογές, είναι οι αγώνες που υπάρχουν στο Κουπόνι της Τετάρτης. Αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε στη Λατινική Αμερική, καθώς εκεί υπάρχουν οι πιο ενδιαφέροντες αγώνες.

Πάμε με τα φαβορί

Πάμε με τα φαβορί

Ελάχιστες έως ανύπαρκτες είναι οι επιλογές μας για την Τρίτη, καθώς υπάρχουν αγώνες για το Euro U19 και U21.