Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο νίκη θέλει η Κροατία

Μόνο νίκη θέλει η Κροατία
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011 - 01:19

Μονόδρομος είναι η νίκη για την Κροατία κόντρα στη Γεωργία, αν θέλει να έχει ελπίδες για κατάκτηση της πρώτης θέσης του 6ου ομίλου. Οι Κροάτες θέλουν εκτός από το τρίποντο της νίκης και την… εκδίκηση από τη Γεωργία για την ήττα της τελευταίας στιγμής στην Τιφλίδα, που ουσιαστικά τους έφερε στη δεύτερη θέση.

Οι συγκρίσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι περιττές και ο άσος φαντάζει ως ένα από τα ισχυρότερα σημεία των προκριματικών του EURO 2012.

Χωρίς τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος παντρεύεται, θα παραταχτεί το Βέλγιο στην κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην Τουρκία. Αν κρίνει κανείς από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, ο οποίος έληξε με 3-2 υπέρ της Τουρκίας, αναμένεται να δούμε ακόμα ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Η ισορροπία θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο της αναμέτρησης και πολύ δύσκολα θα προκύψει νικητής. Οι δύο ομάδες θα προσέξουν πολύ προκειμένου να αποφύγουν την ήττα και η ισοπαλία φαντάζει ως η ιδανικότερη επιλογή.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ 1

ΒΕΛΓΙΟ - ΤΟΥΡΚΙΑ Χ

Διαβάστε επίσης

Πάμε Euro με το G-BET

Πάμε Euro με το G-BET

Το νέο G-BET έρχεται μαζί σας αυτή την Παρασκευή με αναλύσεις και προτάσεις απ’ όλη την τρέχουσα αγωνιστική δράση.

Από ημίχρονο!

Από ημίχρονο!

Δύο επιλογές για το Σάββατο (04/06) και συγκεκριμένα θα ποντάρουμε στις... έδρες από το πρώτο μέρος!

Πληρώνει ο άσος της Βελέζ

Πληρώνει ο άσος της Βελέζ

Με στήριγμα τον άσο της Βελέζ και τη νίκη των… πιτσιρικάδων της Ισπανίας συνεχίζεται η στοιχηματική μας δράση.

Σε λάτιν ρυθμούς

Σε λάτιν ρυθμούς

Λίγοι αλλά αρκετοί ώστε να κάνουμε επιλογές, είναι οι αγώνες που υπάρχουν στο Κουπόνι της Τετάρτης. Αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε στη Λατινική Αμερική, καθώς εκεί υπάρχουν οι πιο ενδιαφέροντες αγώνες.