Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαβορί για τη νίκη οι ΗΠΑ

Φαβορί για τη νίκη οι ΗΠΑ
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011 - 06:30

ΗΠΑ και Παναμάς κοντράρονται στα πλαίσια του Gold Cup. Οι ΗΠΑ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όχι μόνο λόγω διαφοράς ποιότητας, η οποία είναι δεδομένη, αλλά και λόγω του ότι το κοινό τους, θα δώσει δυναμικό παρών και θα τους στηρίξει για μια ακόμα φορά, αφού τα παιχνίδια διεξάγονται στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Οπως και στην περίπτωση του Καναδά, έτσι και εδώ η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ των ΗΠΑ. Από το 1964 μέχρι σήμερα, σε εννέα μεταξύ τους αναμετρήσεις, οι ΗΠΑ μετράνε οχτώ νίκες και μια ισοπαλία, όντας αήητητες.

Το 0-0 της Αλμπινολέφε στην έδρα της Πιατσέντζα, για τον πρώτο αγώνα των μπαράζ υποβιβασμού άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς στην υπόθεση υποβιβασμός στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας.

Λογικά η Αλμπινολέφε έχει τον πρώτο λόγο, λόγω έδρας, όμως η αναμέτρηση αναμένεται να είναι πολύ… κλειστή. Πρώτος στόχος και για τις δύο ομάδες, είναι η αποφυγή της ήττας και το under φαντάζει ως η ιδανικότερη επιλογή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης

Νορβηγικό ρίσκο

Νορβηγικό ρίσκο

Δύο αναμετρήσεις από το νορβηγικό πρωτάθλημα ξεχωρίζουν στοιχηματικά.

G-BET για νέα κέρδη

G-BET για νέα κέρδη

Μαζί σας και πάλι αυτή την Τρίτη το G-BET, το απόλυτο στοιχηματικό «εργαλείο» κάθε ΓΑΥΡΟΥ.

Δύο επιλογές...

Δύο επιλογές...

Δύο επιλογές για σήμερα, Παρασκευή και αμφότερες θα είναι από το πρωτάθλημα Ιρλανδίας, αφού εκεί υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο.