Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο επιλογές...

Δύο επιλογές...
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 - 03:53

Δύο επιλογές για σήμερα, Παρασκευή και αμφότερες θα είναι από το πρωτάθλημα Ιρλανδίας, αφού εκεί υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο.

• Ξεκινάμε με το ματς της πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας, Σάμροκ Ρόβερς, η οποία παίζει στην έδρα της Γιου Σι Ντι. Οι γηπεδούχοι, δεν είναι ομάδα η οποία μπορεί να κάνει τη ζημιά στην ομάδα που οδηγεί την… κούρσα, αφού τα αποτελέσματα της δείχνουν πως πρόκειται για μια ασταθής σωματείο, με σκαμπανεβάσματα. Επίσης, δεν είναι σύλλογος που εκμεταλλεύεται την έδρα της, αφού στο σπίτι της έχει παραπάνω από ήττες (5) από νίκες (3). Αντίθετα, η Σάμροκ Ρόβερ, δείχνει σοβαρή και εκτός έδρας έχει χάσει μόλις μια (!) φορά, σε 8 ματς. Διπλό εδώ!

• Από το ίδιο πρωτάθλημα θα επιλέξουμε το ματς της Ντάνταλκ που αντιμετωπίζει στην έδρα της την Ντροχέντα. Οι γηπεδούχοι είναι ένα επίπεδο πιο πάνω – ίσως και περισσότερα – και αναμένεται να πάρουν ένα εύκολο «τρίποντο». Ωστόσο, ο άσος δεν αξίζει, αφού είναι σε χαμηλή απόδοση και γι’ αυτό θα ποντάρουμε στην έδρα από το πρώτο κιόλας μέρος, έτσι ώστε, να ανέβει η απόδοση… Λογικά, η Ντάνταλκ θα σκοράρει από νωρίς ένα τουλάχιστον τέρμα, ενώ δύσκολα θα δεχτεί!

Διαβάστε επίσης

Νορβηγικό ρίσκο

Νορβηγικό ρίσκο

Δύο αναμετρήσεις από το νορβηγικό πρωτάθλημα ξεχωρίζουν στοιχηματικά.