Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άσοι... πρόκρισης

Άσοι... πρόκρισης
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 - 14:26

Το... σεντόνι επιστρέφει με την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Κάποιες ομάδες θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για να περάσουν στην επόμενη φάση, ενώ κάποιες άλλες θα μας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι και το τελευταίο ματς. Απόψε διεξάγονται σπουδαία ματς κι έχουμε επιλέξει μια τριάδα Champions League με συνολική απόδοση 3,92.

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Champions League θέλει να κάνει απόψε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στη Λιλ. Οι «στρατιωτικοί» ισοβαθμούν με την Τράμπζονσπορ, στη δεύτερη θέση του ομίλου, με πέντε βαθμούς και σε περίπτωση νίκης θα βρίσκονται με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση. Ο τεχνικός των Ρώσων, Λεονίντ Σλούτσκι, δεν θα έχει στη διάθεσή του όμως τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Σεϊντού Ντούμπια, που αποβλήθηκε στο ματς με την Τράμπζονσπορ (0-0).

Η Λιλ παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, καθώς θέλει μόνο νίκη για να πιάσει στη δεύτερη θέση την ΤΣΣΚΑ. Πάντως, η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν διανύει την καλύτερή περίοδο της, ενώ η αποστολή έφτασε στη Μόσχα καθυστερημένα, λόγω ομίχλης, με συνέπεια να μην προλάβει η ομάδα να προπονηθεί. Εδώ τα λίγα γκολ (under) με απόδοση 1,65 είναι μια καλή επιλογή.

Στον 3ο όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα και με νίκη «κλειδώνει» την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με οχτώ βαθμούς, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν το «τρίποντο» προκειμένου να πάνε χαλαροί την τελευταία αγωνιστική στην Βασιλεία. Στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον έχει πέντε συνεχόμενες νίκες χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Η Μπενφίκα βολεύεται και με την ισοπαλία, αλλά στο «Ολντ Τράφορντ» θα περάσει δύσκολη βραδιά. Εύκολα ή δύσκολα ο άσος του 1,40 θα περάσει.

Παιχνίδι τελικός είναι για τη Λιόν το αποψινό με τον Άγιαξ, αφού αν δεν κερδίσει τότε αποχαιρετά τις πιθανότητες πρόκρισης για τη φάση των 16. Στο «Ζερλάν» είχε να χάσει πάνω από ένα χρόνο αλλά η ήττα ήρθε στο πρωτάθλημα από τη Ρεν (2-1). Στην Ευρώπη όμως τα ματς είναι εντελώς διαφορετικά κι έχοντας και το κίνητρο η Λιόν θα δείξει το καλό της πρόσωπο. Άλλωστε ο Άγιαξ ταξίδεψε στη Γαλλία με πάρα πολλά προβλήματα απουσιών, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι βασικοί, Μπόιλεσεν (αριστερός μπακ), Μπουρίχτερ (αριστερός εξτρέμ), Ντε Γιονγκ (επιθετικός), Σίγκθορσον (φορ), αλλά και οι Όιγερ (στόπερ), Μπουλίκιν (φορ). Ποντάρουμε στη νίκη της Λυόν (1,70), ελπίζοντας να μην μας απογοητεύσει αυτή τη φορά.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ

100. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΛΙΛ UNDER (1,65)
103. ΛΙΟΝ – ΑΓΙΑΞ 1 (1,70)
104. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1 (1,40)

Διαβάστε επίσης

Εγγύηση κερδών το G-BET

Εγγύηση κερδών το G-BET

«COACH», «ΣΤΟΙΧΗΜΑ & ΣΥΣΤΗΜΑ» και μπάσκετ σας πήγαν ταμείο και… επιστρέφουν δριμύτεροι!

Bello... G-BET!

Bello... G-BET!

Ιταλικές προτάσεις για ταμείο και αυτή την Παρασκευή (04/11) στον «ΓΑΥΡΟ».