Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριάδα για μεγάλα κέρδη!

Τριάδα για μεγάλα κέρδη!
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 - 20:41

Το έχουμε γράψει και το επαναλαμβάνουμε: Οι εθνικές ομάδες... δεν είναι για να τους έχεις εμπιστοσύνη, όπως μας επιβεβαίωσαν άλλωστε και τις τελευταίες ημέρες, τόσο σε επίσημα, όσο και σε φιλικά παιχνίδια.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να επιμείνουμε στην αναζήτηση κερδών μέσω αυτών. Σήμερα (15/11), λοιπόν, επιλέξαμε μια τριάδα που πραγματικά αξίζει, αφού η συνολική της απόδοση φτάνει την εξαιρετική απόδοση του 11,98.

Πως φτάνουμε σε αυτή; Καταρχήν με το διπλό των ΗΠΑ στην Λουμπλιάνα με αντίπαλο την Σλοβενία, το οποίο πληρώνει 2,70. Οι Αμερικανοί με τον Γίργκεν Κλίνσμαν στο τιμόνι τους έχουν μια νίκη και τέσσερις ήττες (όλες με 1-0) σε έξι αγώνες, γι’ αυτό και ποντάρουμε στο μεγάλο κίνητρό τους για να πάρουν μια νίκη, έστω και φιλική. Ποιότητα διαθέτουν και αντιμετωπίζουν μια μέτρια ευρωπαϊκή εθνική ομάδα, στον πάγκο της οποίας κάνει ντεμπούτο ο Σλάβισα Στογιάνοβιτς.

Μας αρέσει το διπλό των ΗΠΑ, μας αρέσει όμως και ο άσος του Μαυροβουνίου, ο οποίος πληρώνει 2,40. Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει το 0-2 από τον πρώτο αγώνα μπαράζ με την Τσεχία, αλλά εμείς κυνηγάμε το σημείο και... μας αρκεί και το 1-0. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει» λέει ο αμυντικός Στέφαν Σάβιτς και θα τον ακολουθήσουμε κόντρα σε μια Τσεχία που δεν έχει βγάλει δα και μάτια τα τελευταία χρόνια.

Η τριάδα μας για σήμερα θα κλείσει με ένα ακόμα φιλικό. Η Γερμανία υποδέχεται την Ολλανδία στο Αμβούργο και ο άσος της δίνει 1,85. Τα «πάντσερ» θέλουν να αφήσουν πίσω τους το 3-3 με την Ουκρανία, σταματούν τα πειράματα στην άμυνα (επιστρέφουν στους τέσσερις, από τρεις που έπαιξαν στο Κίεβο) και δεν έχουν σημαντικές απουσίες, σε αντίθεση με τους «οράνιε», από τους οποίους θα λείψουν οι Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ – Άριεν Ρόμπεν - Ρόμπιν φαν Πέρσι και πιθανότατα και ο Γουέσλι Σνάιντερ. Οπότε...

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ

118. ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΗΠΑ 2 (2,70)

124. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΤΣΕΧΙΑ 1 (2,40)

127. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 1 (1,85)

Διαβάστε επίσης

Άσοι... πρόκρισης

Άσοι... πρόκρισης

Ποντάρουμε στις νίκες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λιόν, αλλά και στο under της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Λιλ.

Bello... G-BET!

Bello... G-BET!

Ιταλικές προτάσεις για ταμείο και αυτή την Παρασκευή (04/11) στον «ΓΑΥΡΟ».

Οver στο Καραϊσκάκη

Οver στο Καραϊσκάκη

Οι στοιχηματικές προτάσεις του gavros.gr για το Σάββατο, μετά το «ταμείο» της Παρασκευής!