Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρουμε στα φαβορί

Ποντάρουμε στα φαβορί
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012 - 16:39

Η Τότεναμ δεν μας δικαίωσε χθες και παρότι ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Εβερτον, γνώρισε την ήττα με 1-0. Αντίθετα, τα διπλά της Κάρντιφ (2,05) και της Λα Κορούνια (1,85) πέρασαν και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1). Για το σημερινό μας ποντάρισμα έχουμε επιλέξει τριάδα αγώνων χαμηλού ρίσκου με συνολική απόδοση 3,58.

Στη Γαλλία η Μονπελιέ υποδέχεται την Καέν με την νίκη να είναι μονόδρομος προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Οι γηπεδούχοι είναι πανίσχυροι φέτος στο «Μοσόν» καθώς έχουν 9 νίκες σε 11 ματς (9-1-1), ενώ το 2012 παραμένουν αήττητοι με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Καέν δεν έχει νικήσει ποτέ την Μονπελιέ εκτός έδρας και δύσκολα θα το κάνει απόψε. Ο άσος έχει απόδοση 1,40.

Στο καμπινάτο η ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Λάτσιο υποδέχεται την Μπολόνια και θέλει το τρίποντο προκειμένου να διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «λατσιάλι» παραμένουν αήτητοι στα τελευταία 11 ματς κόντρα στην Μπολόνια και λόγω μεγαλύτερου κίνητρου θα ποντάρουμε στον άσο που πληρώνει 1,60.

Κλείνουμε με Αργεντινή και το ματς της Μπόκα Τζούνιορς με την Ιντεπεντιέντε. Οι «χεϊνέσες» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα (2-1) με την Φλουμινένσε για το Λιμπερταδόρες και είναι δύσκολο να «γκελάρουν» για δεύτερο σερί ματς μέσα στο «Μπομπονέρα». Απ’ την άλλη η Ιντεπεντιέντε πάει από το κακό στο χειρότερο και στις τάξεις της ομάδας υπάρχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα. Καλή η απόδοση του άσου (1,60).

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ

427. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΚΑΕΝ 1 (1,40)

423. ΛΑΤΣΙΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1 (1,60)

431. ΜΠΟΚΑ ΤΖ. – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ 1 (1,60)

Διαβάστε επίσης

Νέα κέρδη με το gavros BET!

Νέα κέρδη με το gavros BET!

Δωρεάν την Τρίτη με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», το gavros BET, ο καλύτερος οδηγός για το στοίχημα.

Σίγουρα λεφτά το gavros BET

Σίγουρα λεφτά το gavros BET

Τίναξε την μπάνκα την Παρασκευή (αποδόσεις 148.58, 26.4) και την Τρίτη ξαναδείχνει τον δρόμο για το ταμείο!

Πολλά γκολ στο Ένσχεντε

Πολλά γκολ στο Ένσχεντε

4-6 τέρματα στο Τβέντε – Αϊντχόφεν, νίκη της Γκεντσλέρ και under της Γκαζιαντέπ με την σφραγίδα του «gavros BET».