Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοιρασιά και goal!

Μοιρασιά και goal!
Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 - 15:29

Κλασικά με Αγγλία και Premier League θα ασχοληθούμε αυτό το τριήμερο στη στήλη μας, αλλά και με ένα… δυνατό ντέρμπι της Serie A, ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους!

Ξεκινάμε με Campionato και το ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν καίγονται τόσο για τη νίκη, αφού η διαφορά των 14 βαθμών που έχουν από τη δεύτερη Ρόμα τους επιτρέπει και ένα στραβοπάτημα. Από την άλλη, οι «παρτενοπέι» θέλουν τη νίκη για να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στους «τζιαλορόσι», αλλά φυσικά και για το κίνητρο. Θεωρώ ότι η Γιούβε που παραδοσιακά δυσκολεύεται στην καυτή έδρα της Νάπολι, δεν θα καταφέρει να περάσει από το Σαν Πάολο και αμφότερες θα βολευτούν με την ισοπαλία. Στοιχηματικά αυτό που προτείνω είναι το goal, διότι πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο.

Αλλάζουμε χώρα και πάμε στην Αγγλία, όπου αυτή την αγωνιστική ξεχωρίζει το ντέρμπι του «Εμιρεϊτς» ανάμεσα σε Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κανονιέρηδες» από τη μία θέλουν να πάρουν ένα ντέρμπι για να ανέβουν ψυχολογικά μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, από την άλλη οι «πολίτες» μετά τη νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» επί της μισητής αντιπάλου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα για ακόμα ένα «διπλό» σε ντέρμπι. Θεωρώ ότι πρώτο φαβορί είναι η παρέα του Γιάγια Τουρέ, αλλά καθαρά στοιχηματικά η εκτίμησή μου για το παιχνίδι είναι το over διότι θεωρώ ότι θα δούμε ωραίο ποδόσφαιρο και αρκετά γκολ.

Τέλος, κλείνουμε με το παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλας με την Τσέλσι. Οι «μπλε» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν θέλουν να… γκρεμιστούν από εκεί. Από την άλλη, για τους γηπεδούχους δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα και κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Προβλέπω την ομάδα του Μουρίνιο να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και να περνάει… τρένο από την έδρα της Πάλας και προτείνω το 2/2.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

171 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ–ΤΣΕΛΣΙ 2/2 1,80
256 AΡΣΕΝΑΛ–ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ OVER 1,50
367 ΝΑΠΟΛΙ–ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ GOAL 1,50

Διαβάστε επίσης

Παντελονάτο ταμείο!

Παντελονάτο ταμείο!

Είκοσι πέντε φορές πλήρωσε το βράδυ της Δευτέρας η τριάδα του «ΓΑΥΡΟΥ» και του gavros.gr.