Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με goal στην Κουριτίμπα

Με goal στην Κουριτίμπα
Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 - 15:20

Φινάλε απόψε στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για τον έβδομο και όγδοο όμιλο. Ξεκινάμε αντίστροφα από το τελευταίο γκρουπ, όπου οι Βέλγοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και για την έτερη θέση που οδηγεί στους «16» παλεύουν Αλγερινοί, Ρώσοι και Κορεάτες. Οι δύο πρώτοι παίζουν στο ντέρμπι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα του ομίλου στην Κουριτίμπα, με τους Αφρικανούς πάντως να έχουν προβάδισμα μετρώντας τρεις βαθμούς, αυτούς από το εντυπωσιακό 4-2 της περασμένης αγωνιστικής με τους Ασιάτες. Οι Ρώσοι του Καπέλο είναι αλήθεια πως απογοητεύουν, αφού κυμάνθηκαν σε ρηχά νερά στην πρεμιέρα με τη Νότιο Κορέα, όταν με το… στανιό πήραν τον βαθμό (1-1), ενώ λύγισαν και στην κόντρα με τους ανώτερους Βέλγους (0-1). Τελευταίο χαρτί για την «αρκούδα», που οφείλει να πάρει επιτέλους ρίσκα και να δείξει κάτι σε αυτό το τουρνουά. Οι Αλγερινοί έρχονται από τρομερό παιχνίδι με την Κορέα, ωστόσο στο φινάλε αυτού έδειξαν αρκετά… αφελείς, τουλάχιστον όσον αφορά τα μετόπισθεν. Οι Ρώσοι πρέπει να σκοράρουν για να ελπίζουν και εκτιμούμε ότι καλύτερη δυνατή επιλογή είναι το ποντάρισμα στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Στο 1,60 το goal.

Η Πορτογαλία είναι ακόμα ένα όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που απογοητεύσει στο Μουντιάλ, διοργάνωση που λάμπουν οι… γειτονικές στη Βραζιλία χώρες και τείνει να γίνει… Κόπα Αμέρικα. Οι Ιβηρες χάρη στην κεφαλιά του Βαρέλα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στους Αμερικανούς πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο τουρνουά (2-2) και κρατούνται διασωληνωμένοι στη διοργάνωση. Είναι στην τελευταία θέση του έβδομου γκρουπ, αφού πληρώνουν το τραγικό ξεκίνημα και τον διασυρμό από τους Γερμανούς και κόντρα στους Γκανέζους -έστω και αν στην παρούσα φάση μοιάζει ουτοπικό- ζητούν νίκη με πολλά γκολ! Στο 3,50 πληρώνει το να σκοράρει πρώτος ο Κριστιάνο, ο μεγαλύτερος ίσως σούπερ σταρ στη Βραζιλία που για την ώρα «απουσιάζει». Παίρνει όλα τα στημένα, εκτελεί πέναλτι, σκοράρει με το κεφάλι και παίζει συχνά τον ρόλο του σέντερ φορ. Οι πιθανότητες να σκοράρει με τους βραχύσωμους Γκανέζους είναι πολλές.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

346 ΑΛΓΕΡΙΑ-ΡΩΣΙΑ GOAL 1,60

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΓΚΑΝΑ
ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

125 ΡΟΝΑΛΝΤΟ 3,50

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα με καλές ευκαιρίες

Πρεμιέρα με καλές ευκαιρίες

Άσχημο και μη αναμενόμενο ήταν το γερό ομολογουμένως «χαστούκι» που έφαγε η Ραπίντ Βιέννης την πρώτη αγωνιστική του αυστριακού πρωταθλήματος από τη Σάλτσμπουργκ.

Υψηλού κινδύνου... φαβορί

Υψηλού κινδύνου... φαβορί

Στο σημερινό κουπόνι διακρίνουμε ότι υπάρχουν μεν φαβορί, ωστόσο όχι σε τόσο… τοκογλυφικές αποδόσεις.