Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρεμιέρα με καλές ευκαιρίες

Πρεμιέρα με καλές ευκαιρίες
Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 - 15:25

Άσχημο και μη αναμενόμενο ήταν το γερό ομολογουμένως «χαστούκι» που έφαγε η Ραπίντ Βιέννης την πρώτη αγωνιστική του αυστριακού πρωταθλήματος από τη Σάλτσμπουργκ. Το 6-1 της πρεμιέρας ήταν ένα γερό σοκ και τώρα καλούνται οι πρωτευουσιάνοι να συνέλθουν και να κάνουν δυναμική επάνοδο. Το Σάββατο, λοιπόν, η Ραπίντ φιλοξενεί τη Ριντ η οποία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Οφείλει να πάρει τη νίκη και να δώσει λίγη χαρά στους φίλους της οι οποίοι έχουν να δουν πρωτάθλημα από τη σεζόν 2007-08. Ο αντίπαλος είναι στα μέτρα τους και η νίκη θεωρείται δεδομένη. Στο μεσοβδόμαδο φιλικό που έδωσαν κόντρα στη Γαλατάσαραϊ έδειξαν σημάδια ανάκαμψης, καθώς τη νίκησαν με 3-1, κάνοντάς μας να πιστεύουμε ακόμα περισσότερο στον «άσο».

Πρεμιέρα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Βέλγιο, με κάθε ξεκίνημα να κρύβει εκπλήξεις, άρα και ευκαιρίες. Σε αυτή την πρώτη αγωνιστική, κοντράρονται η Μαλίν με την Γκενκ. Η δεύτερη είχε έρθει την προηγούμενη εβδομάδα αντιμέτωπη σε φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, με τους πρωταθλητές Σερβίας να βάζουν δύσκολα στους Βέλγους φέρνοντας ισοπαλία με 1-1. Οι γηπεδούχοι έχουν προβληματική άμυνα όπως και οι φιλοξενούμενοι όπως φάνηκε και στο ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους», με την ομάδα του Νέναντ Λαλάτοβιτς να τους δείχνει πως έχουν τις αδυναμίες τους. Πάντως, εύκολα ή δύσκολα, η Γκενκ αναμένεται να «τσιμπήσει» το τρίποντο στην έδρα της Μαλίν.

Μένουμε στο πρωτάθλημα Βελγίου που ξεκινάει, με τη Λιρς να φιλοξενεί την Οστάνδη μία ημέρα πριν από το ματς της Γκενκ. Στο συγκεκριμένο ζευγάρι φαίνεται να ταιριάζει η έκφραση «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Η προετοιμασία των δύο ομάδων δεν ολοκληρώθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένα δείχνοντας πως το αγαπημένο τους σημείο είναι το «Χ». Σε αυτό θα επιλέξουμε να ποντάρουμε και στην πρεμιέρα τους, καθώς τελευταία δείχνουν αμφότεροι πως στόχος τους είναι όχι να κερδίσουν αλλά να μη χάσουν.

ΠΡΟΤΑΣΗ

147 ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΡΙΝΤ 1 1,50
151 ΛΙΡΣ-ΟΣΤΑΝΔΗ Χ 3,15
190 ΜΑΛΙΝ-ΓΚΕΝΚ 2 2,35

Διαβάστε επίσης

«Τιμάο» για μεγάλα πράγματα

«Τιμάο» για μεγάλα πράγματα

Εξαιρετικές οι μέχρι σήμερα επιδόσεις της Κορίνθιανς μακριά από το Σάο Πάολο. Η «Τιμάο» διατηρεί το αήττητο σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Με goal στην Κουριτίμπα

Με goal στην Κουριτίμπα

Φινάλε απόψε στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για τον έβδομο και όγδοο όμιλο.