Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κούπα κρίνεται στα 2-3 γκολ

Η κούπα κρίνεται στα 2-3 γκολ
Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 - 15:15

Σούπερ Καπ στο Βέλγιο με την πρωταθλήτρια Αντερλεχτ να έχει τον πρώτο λόγο, όπως προδίδουν άλλωστε τόσο οι περισσότερες εταιρείες του εξωτερικού όσο και η ελληνική. Μόλις στο 1,45 προσφέρεται η επικράτηση της γηπεδούχου (μιας και ο τελικός γίνεται στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ»), ωστόσο δεν θα είναι αυτή η επιλογή μας, από τη στιγμή που η σεζόν μόλις ξεκινά και οι «μοβ» είναι ακόμα ανέτοιμοι. Στα σοβαρότερα φιλικά τους, με Λιέγη και Ντιναμό Κιέβου σκόραραν από δύο φορές και κέρδισαν. Γκολ δέχθηκαν μόνο από τους Ουκρανούς (2-1), τους οποίους αντιμετώπισε και ο Ολυμπιακός. Στα 2-3 γκολ θα κινηθούμε στην κόντρα με τη Λόκερεν, που στο πιο πρόσφατο τεστ της, αυτό της περασμένης Τετάρτης με τη Μέχελεν, έμεινε στο 1-1. Πληρώνουν εξαιρετικά η συγκεκριμένη επιλογή (2,00).

Από το υπόλοιπο κουπόνι ξεκαθαρίζουμε πως είναι νωρίς για ενασχόληση με τα της Σκανδιναβίας και πορευόμαστε με τα ματς του Μπραζιλεϊράο, με τα οποία ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής. Από τις χειρότερες ομάδες μακριά από την έδρα της φέτος η Κρισιούμα, δεν έχει κάνει ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα και βασιζόμενη στα καλά παιχνίδια μπροστά στον κόσμο της καταφέρνει να κρατιέται σε απόσταση από την ουρά. Η Ατλέτικο εκμεταλλεύτηκε την τραγική αγωνιστική εικόνα της Φλαμένγκο και κάνοντας μεγάλο «διπλό» (1-2) της «Φλα» στο Ρίο σκαρφάλωσε στην έκτη θέση, πετυχαίνοντας μάλιστα τη δεύτερη σερί νίκη της και τρίτη συνολικά στα τελευταία πέντε ματς, όπου παραμένει αήττητη! Εξαιρετική η εικόνα των παικτών του Ντορίβα, που στο Παρανά θα καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση της Κρισιούμα. Εκτίμησή μου όχι εύκολα, για αυτό και η πιο σωστή επιλογή για το συγκεκριμένο ματς είναι ο «άσος» σε συνδυασμό με το «Χ» του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ντέρμπι της ημέρας κοντράρονται δύο τελείως διαφορετικές ομάδες, με ίδιους πάντως στόχους για φέτος. Φλουμινένσε και Σάντος βαδίζουν χέρι χέρι στη βαθμολογία, έχουν κάνει καλό ξεκίνημα και φιλοδοξούν να μπουν στην τετράδα μετά τη λήξη της αγωνιστικής. Η «Φλου» ήταν κακή στην έδρα της Κρισιούμα (3-2), η Σάντος έχει μάθει να παίρνει αποτελέσματα και μάλιστα με τρόπο επαγγελματικό, όπως έδειξε σε Κρισιούμα (2-0) και Παλμέιρας (2-0). Θα… περάσει το δικό της και δύσκολα το ματς να φύγει από τα λίγα γκολ. Τα χρήματα μας στο under.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

190 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ–ΛΟΚΕΡΕΝ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00
207 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ–ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ Χ/1 4,20
209 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ–ΣΑΝΤΟΣ UNDER 1,60

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα με καλές ευκαιρίες

Πρεμιέρα με καλές ευκαιρίες

Άσχημο και μη αναμενόμενο ήταν το γερό ομολογουμένως «χαστούκι» που έφαγε η Ραπίντ Βιέννης την πρώτη αγωνιστική του αυστριακού πρωταθλήματος από τη Σάλτσμπουργκ.

Με goal στην Κουριτίμπα

Με goal στην Κουριτίμπα

Φινάλε απόψε στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για τον έβδομο και όγδοο όμιλο.

Υψηλού κινδύνου... φαβορί

Υψηλού κινδύνου... φαβορί

Στο σημερινό κουπόνι διακρίνουμε ότι υπάρχουν μεν φαβορί, ωστόσο όχι σε τόσο… τοκογλυφικές αποδόσεις.