Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκοτωμός στη Γερμανία

Σκοτωμός στη Γερμανία
Σάββατο, 4 Απριλίου 2015 - 15:20

Δυνατά παιχνίδια με ξεχωριστή σημασία για κάθε ομάδα έχει το κουπόνι για τη Γερμανία σήμερα. Η Βέρντερ Βρέμης διατηρεί βάσιμες ελπίδες για Ευρώπη παρότι στην αρχή της σεζόν έδειχνε πως θα παλέψει για τη σωτηρία. Η αντίπαλός της, Μάιντς, είναι από τις ομάδες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά αλλά και το αντίθετο καθώς είναι με τα… φεγγάρια της, πράγμα που αντιλήφθηκαν πρόσφατα Βόλφσμπουργκ και Αουγκσμπουργκ. Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι θα έχει αρκετά γκολ αλλά δύσκολα θα βρεθεί νικητής, με την ομάδα της Βρέμης να μη χάνει τουλάχιστον, με τη δεύτερη κατά σειρά ισοπαλία της.

Την ίδια ώρα η Λεβερκούζεν θα έχει σχετικά εύκολο έργο κόντρα στο Αμβούργο. Οι «δεινόσαυροι», ύστερα από τον ενθουσιασμό που έδειξαν μετά τα Χριστούγεννα, επανήλθαν στις συνηθισμένες τους κακές εμφανίσεις, έχοντας πετύχει δύο γκολ όλα κι όλα στα τελευταία της ματς και αυτά σε διαφορετικά παιχνίδια. Οι «ασπιρίνες» θα πάρουν σχετικά εύκολα τη νίκη και σίγουρα θα κοιτάξουν να… ξεμπουκώσουν επιθετικά για να κάνουν το «5 στα 5» με τον πιο πειστικό τρόπο. Τέσσερα με έξι γκολ προτείνουμε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, που μας δίνει τον διόλου κακό συντελεστή του 2,30, με ένα σημείο που έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί.

Το καλύτερο όμως είναι το βράδυ. Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου κοντράρονται στο κλασικό ντέρμπι της Γερμανίας, με τους Βαυαρούς να μετράνε πάντως πολλές και σημαντικές απουσίες από το κέντρο και μπροστά, με τους Λαμ, Αλάμπα, Ριμπερί και Ρόμπεν να είναι τα πιο ηχηρά ονόματα που θα απουσιάσουν από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Ακόμα και δίχως αυτούς, πάντως, οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν είναι καμία ομάδα για… πέταμα και θα καταφέρει να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία από την ανεβασμένη μετά τα Χριστούγεννα αλλά όχι και τόσο επικίνδυνη φέτος Ντόρτμουντ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

402 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.–ΜΑΪΝΤΖ Χ 3,45
404 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ–ΑΜΒΟΥΡΓΟ 4-6 ΓΚΟΛ 2,30
414 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ–ΜΠΑΓΕΡΝ Χ 3,45

Διαβάστε επίσης

Η Λάτσιο το μομέντουμ

Η Λάτσιο το μομέντουμ

Οι «λατσιάλι» παίζουν για μεγάλο αποτέλεσμα σήμερα μέσα στο «Σαν Πάολο» κόντρα στη Νάπολι για το Coppa Italia.

Θα συνέλθει η Βιγιαρεάλ

Θα συνέλθει η Βιγιαρεάλ

Το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι σχετικά ξεκούραστο σε σχέση με το βαρύ πρόγραμμά που είχε και σήμερα περιμένουμε να... αναδυθεί.