Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέχρι βαθμό η Εϊμπάρ

Μέχρι βαθμό η Εϊμπάρ
Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 - 15:50

Το ντερμπάκι της Ligue 1 ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στο Πριγκιπάτο η Μονακό κοντράρεται με την Σεντ Ετιέν για την 31η αγωνιστική ενώ και οι δύο ομάδες μετρούν σημαντικές απουσίες.

Ο Ζαρντίμ προχωράει στο Champions League ενώ και εντός συνόρων έχει μαζέψει τα πράγματα, αφού μετά από ένα ντεμαράζ και με συνεχόμενες νίκες έχει φέρει τους Μονεγάσκους στο -4 από την προνομιούχο τριάδα αλλά σε επαφή ακόμα και με την κορυφή.

Οι «στεφανουά» με τη σειρά τους διατηρώντας το μηδέν παθητικό έρχονται από συνεχόμενες νίκες πρωταθλήματος και δικαίως διεκδικούν και αυτοί ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα χρονιά. Οι αποδόσεις στα λίγα γκολ δεν ενθουσιάζουν αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι για το ματς του «Λουί Ντε» το under είναι η καταλληλότερη επιλογή.

Ο Ζαρντίμ θα προσπαθήσει να διασφαλίσει και πάλι το τρίποντο ρίχνοντας βάρος στη σωστή και αλάνθαστη αμυντική λειτουργία της Μονακό. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς ασχολούμαστε στοιχηματικά με την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία στην 29η ημέρα της La Liga.

Η Εϊμπάρ επιτέλους σήκωσε κεφάλι παίρνοντας έστω τον βαθμό στη Γρανάδα (0-0), ήταν πάντως μια καλή αρχή μετά από ένα μεγάλο διάστημα που δεν μπορούσε να συνέλθει. Εμπλεξαν για τα καλά οι Βάσκοι, παρά το σοβαρό ντεφορμάρισμά τους, πάντως, βρίσκονται ακόμα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η αποψινή φιλοξενούμενη στο «Μουνισιπάλ ντε Ιπουρούα», Ράγιο, έκανε κάτι περισσότερο απ’ ό,τι περιμέναμε με Γρανάδα και Μάλαγα. Εκτός έδρας, πάντως, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μετά από τέσσερις σερί ήττες μακριά από το «Βαγέκας» θα αρκεστεί παίρνοντας τον έναν βαθμό.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

164 ΜΟΝΑΚΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ UNDER 1,40

170 ΕΪΜΠΑΡ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ Χ 3,15

Διαβάστε επίσης

Σκοτωμός στη Γερμανία

Σκοτωμός στη Γερμανία

Δυνατά παιχνίδια με ξεχωριστή σημασία για κάθε ομάδα έχει το κουπόνι για τη Γερμανία σήμερα.

Η Λάτσιο το μομέντουμ

Η Λάτσιο το μομέντουμ

Οι «λατσιάλι» παίζουν για μεγάλο αποτέλεσμα σήμερα μέσα στο «Σαν Πάολο» κόντρα στη Νάπολι για το Coppa Italia.

Δείχνει τα δόντια του

Δείχνει τα δόντια του

Ο Λιούς Χάμιλτον είναι το μεγάλο φαβορί για την pole position και τη νίκη στην πίστα της Σεπάνγκ.