Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλύτερα αουτσάιντερ

Καλύτερα αουτσάιντερ
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 - 14:50

Φινάλε σήμερα στην πέμπτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro. Η ανάλυση για το ένατο γκρουπ γίνεται στο κάτω κείμενο, στη βασική μας πρόταση δε, θα ασχοληθούμε με μόλις δύο αναμετρήσεις που ωστόσο εάν επαληθευτούν εξαπλασιάζουν το ποντάρισμά μας. Τέταρτος όμιλος και η Γεωργία, που ουσιαστικά απογοητεύει έχοντας επικρατήσει μονάχα του Γιβραλτάρ, παίζει στην Τιφλίδα με τη Γερμανία. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχοντας χάσει -εύκολα μάλιστα- στην Πολωνία, και μέχρι να αποκατασταθούν οι ισορροπίες του γκρουπ δεν έχει δικαίωμα στην γκέλα.

Φυσικά δεν θα χάσει βαθμούς στο «Μπόρις Παϊχάτζις», πόσο μάλλον περιμένοντας απώλεια των Πολωνών στην Ιρλανδία αργότερα. Το «διπλό» θα περάσει, η απόδοση του 1,07 μας αφήνει παγερά αδιάφορους και θα παίξουμε τα 2-3 γκολ, στοίχημα που πληρώνει καλύτερα από τα 4-6 στο συγκεκριμένο ματς και θα περάσει αν δεν φάει γκολ το σύνολο του Λεβ και παράλληλα μπροστά κάνει τα απολύτως απαραίτητα. Οι Μαγυάροι είναι σύμφωνα με τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες μικρό φαβορί στην αποψινή κόντρα με την Εθνική μας, κάτι που βολεύει αφάνταστα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας αλλά και τον Σέρχιο Μαρκαριάν.

Στο ντεμπούτο του Ουρουγουανού στον ελληνικό πάγκο αλήθεια είναι πως δεν περιμένουμε να δούμε σπουδαίο ποδόσφαιρο, δεδομένα όμως ο 70χρονος θα καταφέρει να κερδίσει από τους παίκτες του περισσότερο πάθος στο παιχνίδι, κάτι που έλειπε στην εποχή Ρανιέρι. Η Ουγγαρία έχοντας κάνει ντεμαράζ και κερδίζοντας με το ελάχιστο τα ματς με Νήσους Φερόες και Φινλανδία για την ώρα βρίσκεται στη θέση των πλέι οφ, υπάρχει πάντως εμπιστοσύνη στην ομάδα μας όταν παίζει με την πλάτη στον τοίχο και όταν δεν είναι αυτή το ξεκάθαρο φαβορί! Στο 2,70 προσφέρεται στην ελληνική εταιρεία το «διπλό» της Ελλάδας, φυσικά αξίζει το ρίσκο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

160 ΓΕΩΡΓΙΑ–ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,20
164 ΟΥΓΓΑΡΙΑ–ΕΛΛΑΔΑ 2 2,70

Διαβάστε επίσης

Σκοτωμός στη Γερμανία

Σκοτωμός στη Γερμανία

Δυνατά παιχνίδια με ξεχωριστή σημασία για κάθε ομάδα έχει το κουπόνι για τη Γερμανία σήμερα.

Δείχνει τα δόντια του

Δείχνει τα δόντια του

Ο Λιούς Χάμιλτον είναι το μεγάλο φαβορί για την pole position και τη νίκη στην πίστα της Σεπάνγκ.

Αποθέωση για την Ακτή

Αποθέωση για την Ακτή

Οι Ιβοριανοί, σήμερα, παίζουν μπροστά στον κόσμο τους, θα αποθεωθούν στο Αμπιτζάν και η Αγκόλα δεν θα τους χαλάσει τη γιορτή.