Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε ρυθμούς Πρέμιερ Λιγκ

Σε ρυθμούς Πρέμιερ Λιγκ
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 - 14:15

Εξι αγώνες ρίχνουν απόψε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Αγωνιστικά, ενδιαφέρον υπάρχει στα περισσότερα παιχνίδια, στοιχηματικά, όμως, θα ασχοληθούμε με τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων του Μάντσεστερ, αλλά και την κόντρα στο «Σεντ Μέρις» ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ. «Αγιοι» και «σφυριά», λοιπόν, είχαν καλά αποτελέσματα το Σαββατοκύριακο. «Σκαρφάλωσε» στην τριάδα η ομάδα του Κούμαν, που χάρη σε γκολ του Μανέ στα… χασομέρια, «δραπέτευσε» από το «Λόφτους Ρόουντ».

Μία ημέρα μετά, η Γουέστ Χαμ, παίζοντας κατά διαστήματα και καλό ποδόσφαιρο, δικαίως πήρε τον βαθμό από τη Γιουνάιτεντ, και αν δεν ισοφαριζόταν, επίσης στις καθυστερήσεις, θα μιλούσαμε για μια τεράστια επιτυχία. Η Γουέστ Χαμ του Αλαρνταϊς είναι «στρωμένη» ομάδα και ικανή, με σωστή τακτική, να φύγει όρθια από το Σαουθάμπτον, μας κάνει η ισοπαλία στο 3,35. Την ίδια ώρα, προσπαθώντας με τη σειρά της να επιστέψει στην τριάδα, η Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ υποδέχεται την αδύναμη Μπέρνλι στο Μάντσεστερ. Σε χαμηλές αποδόσεις και χωρίς αξία ο «άσος», ακόμα και από το ημίχρονο, καλύτερη επιλογή τα πολλά γκολ. Ακόμα κι αν δεν σκοράρει η νεοφώτιστη, οι «διάβολοι» μπορούν να σκοράρουν τρεις φορές και να κάνουν μόνοι τους το over.

Κλείνουμε τη βασική μας πρόταση με την επικίνδυνη έξοδο της Σίτι στο «Μπριτάνια». Ο Κράουτς σκόραρε στο τέλος και κράτησε όρθια την ομάδα του στο Νιούκαστλ (1-1), διατηρώντας, παράλληλα, αήττητους τους «πότερς» για τρίτο σερί ματς. Κάνει καλή χρονιά το σύνολο του Μαρκ Χιούζ, ωστόσο, επειδή η Σίτι βλέπει, πλέον, τη συμπολίτισσά της, αλλά και τη Σαουθάμπτον, να πλησιάζουν, οφείλει να κάνει ένα πειστικό «διπλό». Στο 1,60 η επικράτηση των «πολιτών», με ή χωρίς Γιάγια Τουρέ, πρέπει να σοβαρευτούν, περιμένοντας την ίδια ώρα την Εβερτον να… φρενάρει την πρωτοπόρο Τσέλσι, μπας και… Χόρτασε από «γκέλες» εδώ και ένα μήνα η Σίτι, ήρθε η ώρα να ανακάμψει.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

153 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΠΕΡΝΛΙ OVER 1,45
154 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Χ 3,35
155 ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2 1,60

Διαβάστε επίσης

Απόδραση και... στέψη

Απόδραση και... στέψη

Με τα παιχνίδια αποκλειστικά του ελληνικού πρωταθλήματος θα ασχοληθούμε από το κυριακάτικο κουπόνι όσον αφορά τη βασική μας πρόταση.

Οι έδρες τον πρώτο λόγο

Οι έδρες τον πρώτο λόγο

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα, αφού, σε όλα τα ματς από τα μεγάλα πρωταθλήματα, δηλαδή, σε Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία, υπάρχει στοιχηματικό… ζουμί.