Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από ντέρμπι σε ντέρμπι Τότεναμ και Λίβερπουλ

Από ντέρμπι σε ντέρμπι Τότεναμ και Λίβερπουλ
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 - 15:30

Δεν υπάρχουν περιθώρια ξεκούρασης στην Αγγλία που συνεχίζεται από σήμερα το πρωτάθλημα με την 25η αγωνιστική στο Νησί. Για να πάρουν αποτέλεσμα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να διαχειριστούν οι προπονητές σωστά τον παράγοντα κούραση.

Ξεκινάμε, λοιπόν, ανάποδα από την αποψινή αγωνιστική ημέρα, με το ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στην Τότεναμ. Οι δύο σύλλογοι έχουν πάντα ευρωπαϊκές βλέψεις.

Τα «σπιρούνια» έρχονται στο «Ανφιλντ» μεν από νίκη αλλά κόντρα στην Αρσεναλ, παιχνίδι που άντλησε αρκετές από τις δυνάμεις των πρωτοκλασάτων της ποδοσφαιριστών. Αντίστοιχο… μπούσουλα, κουβαλάει και η Λίβερπουλ, που επίσης το Σάββατο είχε το δικό της τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Εβερτον.

Η ισοπαλία της κόστισε αρκετούς βαθμούς και θα πρέπει να… φτύσει αίμα για να κερδίσει την Τότεναμ. Κάτι τέτοιο, αμφιβάλλουμε εάν θα συμβεί με τις δύο ομάδες να μη χαλιούνται ιδιαίτερα πάντως και με την ισοπαλία, αφού στοχεύουν περισσότερο να μαζέψουν βαθμούς από τους πιο «αδύναμους» Ποντάρουμε στο «Χ» λοιπόν, που έχει και πολύ καλό συντελεστή. Νωρίτερα το βράδυ η Χαλ φιλοξενεί την Αστον Βίλα.

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε δεινή θέση, κοντά στον υποβιβασμό. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται ήδη στην τελευταία τριάδα και χρειάζονται πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς από κάθε της παιχνίδι προκειμένου να μην υποβιβαστεί.

Το Σάββατο, πάντως, κατάφερε να «τσιμπήσει» δύσκολο βαθμό στην έδρα της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη, οι «χωριάτες» έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες μέχρι τώρα, δεν διευκολύνουν την κατάσταση και δεν αποκλείεται να γίνουν πέντε. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η Χαλ «καβαλάει» την αντίπαλό της, πράγμα που σημαίνει ότι βάζει άλλη στο… καζάνι που βρίσκεται η ίδια, πράγμα που και θα κυνηγήσει σίγουρα.

Την ίδια ώρα, η Σάντερλαντ θα προσπαθήσει να βυθίσει στα προβλήματά της ακόμα περισσότερο την ΚΠΡ. Οι «Ρέιντζερς», αν δυσκολεύονταν μία φορά με τον Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο τους, τώρα που αυτός απουσιάζει λόγω προβλήματος υγείας, δυσκολεύεται δέκα.

Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλη ανάγκη τη βαθμολογική «ανάσα» και λογικά θα την πάρουν βασιζόμενοι στον εκ Καναδά ορμώμενο, Ζερμέιν Ντεφό.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

103 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΚΠΡ 1 1,80

104 ΧΑΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1 2,20

141 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ Χ 3,55

Διαβάστε επίσης

Με Λάτσιο και Ράγιο

Με Λάτσιο και Ράγιο

Ουσιαστικά, μοιρασμένες οι αποδόσεις στο «εξάποντο» ματς της βραδιάς, στην Ισπανία, ανάμεσα σε Ελτσε και Βαγεκάνο.

Έκπληξη στο Coupe de France

Έκπληξη στο Coupe de France

Το διήμερο με Premier League ανήκει στο παρελθόν και σήμερα Πέμπτη το πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη, φυσικά και στην πατρίδα μας, είναι αφιερωμένο στα Κύπελλα.

Απόδραση και... στέψη

Απόδραση και... στέψη

Με τα παιχνίδια αποκλειστικά του ελληνικού πρωταθλήματος θα ασχοληθούμε από το κυριακάτικο κουπόνι όσον αφορά τη βασική μας πρόταση.