Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη φορά παράταση

Πρώτη φορά παράταση
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 - 18:59

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΡΩΝ ΑΛΟΪΖΟΣ

Βάσει του συστήματος του Κόπα Αμέρικα, το μοναδικό παιχνίδι που μπορεί ο κόσμος να απολαύσει την ημίωρη παράταση είναι ο μεγάλος τελικός, αφού στα προημιτελικά, στους «4» και στο παιχνίδι της… παρηγοριάς για την τρίτη θέση σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν τα πέναλτι, όπως είδαμε σε πολλά ματς. Βραδιά τελικού η αποψινή λοιπόν, με την οικοδέσποινα Χιλή να έχει κάνει σωστά όλο το ταξίδι, να έχει αντέξει -παίρνοντας πάντως όποτε χρειάστηκε και σφυρίγματα- και να κοντράρεται με το μεγάλο φαβορί -πριν από την έναρξη του τουρνουά- για την κατάκτηση του τροπαίου, την Αργεντινή.

Η γηπεδούχος έχει μια ημέρα παραπάνω ξεκούρασης, έχοντας παίξει τον ημιτελικό με τους Περουβιανούς στις 30 του μήνα, ζορίστηκε όμως κόντρα στους Ινκας εν αντιθέσει με την «αλμπισελέστε» που σκόρπισε τους Παραγουανούς βάζοντάς τους μισή ντουζίνα γκολ. Εξαιρετική ψυχολογία έχουν αμφότεροι, στην ελληνική εταιρεία σωστά δίνονται ως φαβορί οι Αργεντινοί, φαβορί όμως της τάξης του 1,90. Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι από τη στιγμή που με τον κόσμο στο πλευρό της, η παρέα του Αρτούρο Βιντάλ θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την κούπα! Κίνητρο μεγάλο και για τον Λίο Μέσι και τους «γκαούτσος», ο πρώτος πλην Ολυμπιακών Αγώνων, δεν έχει άλλη χαρά με την εθνική, η οποία αν σηκώσει το Κόπα Αμέρικα φθάνει τις 15 κατακτήσεις και πιάνει την Ουρουγουάη στην κορυφή του σχετικού πίνακα. Κατάθεση ψυχής περιμένουμε από τους Χιλιανούς, εκτιμούμε ότι θα αντέξουν στο 90λεπτο και το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση.

Φυσιολογικό το 3,30 του «Χ», ακόμα πιο συμπαθητικό το 5,00 της ισοπαλίας από το πρώτο κιόλας 45λεπτο. Τώρα αν η Αργεντινή καταφέρει να επιβληθεί, αν ψάξουμε να βρούμε έναν πιθανό σκόρερ της φυσικά θα προτιμήσουμε τον Κουν Αγκουέρο -που μας δικαίωσε/πλήρωσε και στα ημιτελικά ως anytime σκόρερ- παρά τον αρχηγό της Μέσι, που στο τουρνουά αυτό έχει περιοριστεί σε ρόλο δημιουργού.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

194 ΧΙΛΗ –ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ 3,30
194 ΧΙΛΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ/Χ 5,00

ΣΚΟΡΕΡ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑΤΟΣ

431 ΑΓΚΟΥΕΡΟ 2,10

Διαβάστε επίσης

Με βλέψεις στο EURO U19

Με βλέψεις στο EURO U19

Σέντρα απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών που γίνεται στην πατρίδα μας και συγκεκριμένα σε Ημαθία, Πιερία και Θεσσαλία.

Πολλά γκολ στην «AEL FC Arena»

Πολλά γκολ στην «AEL FC Arena»

Ο μεγάλος όμιλος, στον οποίο αναμένεται να γίνει... σφαγή και σε κάθε περίπτωση θα αποκλειστεί κάποιο «βαρβάτο» όνομα του τουρνουά, είναι ο δεύτερος.

Τριάδα Μπραζιλεϊράο

Τριάδα Μπραζιλεϊράο

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα στα ματς που διεξάγονται για την όγδοη ημέρα της βραζιλιάνικης Serie A.

Μικροί... και μεγάλοι εν δράσει

Μικροί... και μεγάλοι εν δράσει

Στη δεύτερη αγωνιστική της μπαίνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, και ήδη έχουμε πάρει μία γεύση από τις δυνατότητες της κάθε ομάδας.