Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Με επιμονή, υπομονή και συστηματική δουλειά κάνουμε το όραμα μας πράξη»

«Με επιμονή, υπομονή και συστηματική δουλειά κάνουμε το όραμα μας πράξη»
Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017 - 17:57

Μία τεράστια επιτυχία σημειώθηκε τη σημερινή ημέρα για τον Δήμο Πειραιά, όπως έκανε γνωστό με τοποθέτησή του ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης.

Ο Δήμος Πειραιά εξασφάλισε ένα ποσό μεγαλύτερο των 80 εκατομμυρίων ευρώ, με τα οποία τα επόμενα 5 χρόνια θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο αναπτυξιακό σχέδιο στην ιστορία της Πόλης.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Μώραλη:

«Σήμερα ανακοινώθηκε ότι η πρόταση του Δήμου Πειραιά συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, μεταξύ πέντε προτάσεων, για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση. Εξασφαλίσαμε 80.065.000 ευρώ για την πόλη μας. Αισθάνομαι χαρούμενος και υπερήφανος για το γεγονός ότι στον Πειραιά θα υλοποιηθεί για τα επόμενα 5 χρόνια, το μεγαλύτερο αναπτυξιακό σχέδιο στην ιστορία της πόλης και ένα από τα μεγαλύτερα αυτή τη στιγμή στη χώρα, που ξεπερνά τα 111 εκ. ευρώ. Με επιμονή, υπομονή και συστηματική δουλειά κάνουμε το όραμα μας πράξη.

Υποσχεθήκαμε να φέρουμε στην πόλη τους αναγκαίους πόρους και τις επενδύσεις ώστε ο Πειραιάς να γίνει αυτό που οραματιστήκαμε. Μια άλλη σύγχρονη πόλη, ένας επενδυτικός προορισμός που θα φέρει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας για τους Πειραιώτες.

Αυτό πράττουμε βήμα βήμα και με σχέδιο, τίποτα δεν μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Χρειάζεται υπομονή από όλους και είναι βέβαιο ότι ο χρόνος θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που δούλεψαν σκληρά για αυτή την πρόταση αλλά και την Περιφέρεια Αττικής για την αγαστή συνεργασία και υποστήριξη στην κοινή μας προσπάθειά να αλλάξει ο Πειραιάς.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φορείς και τους πολίτες της πόλης μας, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στο πλαίσιο της διαβούλευσης με ουσιαστικές προτάσεις.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες ότι ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς, μακριά από τις σειρήνες του λαϊκισμού και της μιζέριας, ώστε ακόμη περισσότερες επενδύσεις, δημόσιες και ιδιωτικές, να έρθουν στην πόλη και να πιάσουν τόπο συμβάλλοντας στην οικονομική ανάκαμψη του Πειραιά και τη δημιουργία θέσεων εργασίας».

Διαβάστε επίσης