Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνω στο μπάσκετ του Ολυμπιακού, το πόλο Ανδρών! Αναλυτικά οι μεταδόσεις…

Πάνω στο μπάσκετ του Ολυμπιακού, το πόλο Ανδρών! Αναλυτικά οι μεταδόσεις…
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 15:58

Δεν γίνονται αυτά… Ο Ολυμπιακός, το μεγαλύτερο και με διαφορά αθλητικό μέγεθος της χώρας, παίζει σήμερα ΤΡΙΑ σπουδαία ματς! Το ένα στο πόλο Γυναικών, στις 19:00, ημιτελικός Κυπέλλου με τον Άλιμο. Το άλλο στις 21:00, στο Πόλο Ανδρών, ημιτελικός Κυπέλλου με τη Βουλιαγμένη. Το τρίτο, Ολυμπιακός-Εφές, ματσάρα για την Ευρωλίγκα, με φόντο την πρωτιά… Και όμως, τα δύο τελευταία, χρονιά, παιχνίδια του Θρύλου… συμπίπτουν! Και το μπάσκετ είναι στις 21:00!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Την ώρα κατά την οποία η ομαδάρα του Μιλάνοβιτς θα παλεύει για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, η αρμάδα του Μπαρτζώκα θα προσπαθεί να λυγίσει στο ΣΕΦ την πρωταθλήτρια Ευρώπης… Έγινε και αυτό. Οι ΓΑΥΡΟΙ που θέλουν να δουν Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός-Εφές θα πρέπει να έχουν ανοικτό υπολογιστή και να… κοιτάνε μία εδώ, μία εκεί… Η ΕΡΤ δεν δείχνει τους ημιτελικούς του πόλο, αλλά μόνο στο διαδικτυακό κανάλι της, στο ΕΡΤ Sports 1… Φοβερά πράγματα…

Αναλυτικά οι μεταδόσεις:

Διαβάστε επίσης