Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλόγεβιτς: «Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου…»

Μιλόγεβιτς: «Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου…»
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 15:37

Δύσκολο βράδυ αυτό που πέρασε ο Ερυθρός Αστέρας, κόντρα στην Μπάγερν. Η ομάδα του Βελιγραδίου υπέστη μια βαριά ήττα από την Μπάγερν και πλέον είναι «φάτσα» με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό. Κάτι το οποίο, εφόσον συμβεί, δεν θα είναι και τόσο τρομερό, σύμφωνα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

«Γενικά δεν ξέρω τι να πω. Υπάρχει απογοήτευση. Είναι μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας μας. Ας περάσει η νύχτα να δούμε τι θα γίνει. Δεν είπα τίποτα στους παίκτες μετά το ματς. Τους μίλησα πριν, αλλά και στο ημίχρονο.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια ομάδα που έδειξε δύναμη. Ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί φοβόμασταν από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να καθίσουμε και να συζητήσουμε γιατί συνέβη αυτό.

Τι θα γίνει εάν βρεθούμε εκτός Ευρώπης; Σίγουρα δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου. Είμαστε εδώ που βρισκόμαστε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως οι παίκτες μπορούν να κάνουν περισσότερα. Δεν έχει σχέση αυτό με την τακτική. Ίσως φταίω εγώ, ίσως οι παίκτες. Δεν βρίσκω πάντως τον λόγο να φοβόμαστε τόσο πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος κόουτς.

Διαβάστε επίσης

Ερυθρός Αστέρας και Μάριν για καλό σκοπό (pics)

Ερυθρός Αστέρας και Μάριν για καλό σκοπό (pics)

Ο αδερφός Ερυθρός Αστέρας έθεσε σε δημοπρασία ένα γεύμα με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για ένα κορίτσι που παλεύει με τον καρκίνο!