Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ολυμπιακό ο Ρουμελιωτάκης!

Στον Ολυμπιακό ο Ρουμελιωτάκης!
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 - 16:18

Μία ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, το οποίο απέκτησε και τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη. Ο 27άχρονος τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και δήλωσε έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου ο Θρύλος να πετύχει τους στόχους του.

«Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω την χαρά και ικανοποίηση μου που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, έναν πολύ μεγάλο σύλλογο με λαμπρή ιστορία και μεγάλους στόχους για το μέλλον! Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος ότι και με την θερμή υποστήριξη του κόσμου, θα καταφέρουμε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο Ολυμπιακός Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη.

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης γεννήθηκε στις 25/6/1989 στο Ηράκλειο Κρήτης. Το ύψος του είναι 1,87μ, ζυγίζει 80κ., αγωνίζεται στην θέση του ακραίου και αποτελεί ενεργό στέλεχος της Εθνικής ομάδας. Ξεκίνησε το βόλεϊ από την Γέη Ηρακλείου. Την περίοδο 2013/14 κέρδισε το Λιγκ Καπ με την ομάδα της ΑΕΚ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του ΑΟ Κηφισιάς με τον οποίο τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Volleyleague στην κανονική περίοδο και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η καριέρα του Γιάννη Ρουμελιωτάκη

2000 – 2007, Γέη Ηρακλείου
2007 – 2008, Άθλεση
2008 – 2011, Πανελλήνιος
2011 – 2012, ΣΠΑ Καρδίτσας
2012 – 2014, ΑΕΚ
2014 – 2016, ΑΟ Κηφισιάς

Διαβάστε επίσης

Έβδομη αγωνιστική με ΠΑΟ οι γυναίκες

Έβδομη αγωνιστική με ΠΑΟ οι γυναίκες

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος τις Α1 γυναικών. Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στις 22-23 Οκτωβρίου, με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει στη Σαντορίνη με τη Θήρα την προσπάθειά του.

Παίκτες-Φίλαθλοι

Παίκτες-Φίλαθλοι

Ντίμα Φιλίποφ, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αρετή Κονόμη και Νατάσα Γκότζη έσπευσαν να ανανεώσουν την κάρτα φιλάθλου από την Δευτέρα που ήταν η πρώτη μέρα διάθεσης.

Στον Θρύλο ο Νίκος Ζουπάνης (pics)

Στον Θρύλο ο Νίκος Ζουπάνης (pics)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού απέκτησε ακόμα έναν παίκτη και πρόκειται για τον Έλληνα διαγώνιο – Διαβάστε τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις.