Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Αγκάμεζ (pics)

Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Αγκάμεζ (pics)
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 - 15:23

Στα γραφεία του Ολυμπιακού παρευρέθηκε την Τετάρτη ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ. Ο διαγώνιος της ομάδας του Θρύλου και νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, συναντήθηκε με τον τιμ μάνατζερ, Νίκο Μαντούβαλο, αλλά και με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ήταν μια πρώτη επαφή των δύο πλευρών, οι οποίες του χρόνου θα πετάξουν στα ψηλά. Η ομάδα έχει βάλει μεγάλους στόχους και σύμφωνα με τις μεταγραφές που έχουν γίνει, λίγοι αντίπαλοι θα υπάρχουν στο γήπεδο.

Ο Αγκάμεζ λοιπόν πέρασε από τα γραφεία, είχε τις συναντήσεις και τις συζητήσεις του και πλέον όλα έχουν ξεκινήσει αντίστροφα για τον πρώτο του αγώνα με τα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε επίσης

Έβδομη αγωνιστική με ΠΑΟ οι γυναίκες

Έβδομη αγωνιστική με ΠΑΟ οι γυναίκες

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος τις Α1 γυναικών. Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στις 22-23 Οκτωβρίου, με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει στη Σαντορίνη με τη Θήρα την προσπάθειά του.

Με Αγκάμεζ η πρώτη του Θρύλου

Με Αγκάμεζ η πρώτη του Θρύλου

Ο Κολομβιανός αστέρας θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας, που έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (22/08).

Παίκτες-Φίλαθλοι

Παίκτες-Φίλαθλοι

Ντίμα Φιλίποφ, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αρετή Κονόμη και Νατάσα Γκότζη έσπευσαν να ανανεώσουν την κάρτα φιλάθλου από την Δευτέρα που ήταν η πρώτη μέρα διάθεσης.