Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη»

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη»
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 - 18:39

Ο Ολυμπιακός παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον Αντρέ Αγκάμεζ, που προφυλάχθηκε λόγω ενός μικροτραυματισμού, νίκησε με 3-1 σετ τον Ηρακλή και πέτυχε την 9η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Μια νίκη που χαροποίησε τον Σλόμπονταν Μπόσκαν, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο τεχνικός του Θρύλου μετά το τέλος του παιχνιδιού έκανε ειδική μνεία στον Ζουπάνη, ο οποίος αντικατέστησε τον Αγκάμεζ. Ο Μπόσκαν δήλωσε ότι ο «ερυθρόλευκος» διαγώνιος κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση και βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στην 9η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

«Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τον τρόπο που παίξαμε σήμερα. Αγωνιστήκαμε χωρίς τον Αγκάμεζ και όλοι αισθάνθηκαν ότι πρέπει να είναι πιο υπεύθυνοι. Ο Ζουπάνης έπαιξε πολύ καλά, μπορεί να μην διατήρησε τον ίδιο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά τα πήγε καλά και διαχειρίστηκε την πίεση. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς μίλησε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Θρύλος πήρε τη νίκη χωρίς να έχει βαθμολογική απώλεια.

Και τώρα... CSM

Και τώρα... CSM

Την κάτοχο του Challenge Cup υποδέχεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Την Τετάρτη με Ηρακλή

Την Τετάρτη με Ηρακλή

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, υποδέχεται την Τετάρτη (14/12) στις 14:30 στο Ρέντη τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που διεξάγεται εμβόλιμα.