Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι περήφανη που συνεχίζουμε στον επόμενο γύρο»

«Είμαι περήφανη που συνεχίζουμε στον επόμενο γύρο»
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 - 22:06

Χαρούμενη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup δήλωσε η Αννα Λαζάρεβιτς, μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της CSM Βουκουρεστίου. Η Σέρβα παίκτρια του Θρύλου τόνισε επίσης ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε ως ομάδα και έδειξε ότι έχει βάθος στο ρόστερ του.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε και περάσαμε στον επόμενο γύρο. Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε αλλά παίξαμε ως ομάδα και κερδίσαμε ως ομάδα. Συγκρίνοντας τον περσινό αγώνα με τον φετινό δείξαμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας. Δεν παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά ήταν αρκετό για να κερδίσουμε. Επίσης είμαι χαρούμενη που γύρισε η Σάσκα (σ.σ Χίπε) και είχε τόσο καλή εμφάνιση. Είμαι περήφανη που συνεχίζουμε στον επόμενο γύρο και μπορούμε να πούμε ότι όσο περνάει ο καιρός παίζουμε καλύτερα. Επίσης δείξαμε ότι έχουμε βάθος στο ρόστερ αφού όλα τα κορίτσια που χρησιμοποιήθηκαν και προέρχονταν από τον πάγκο απέδειξαν ότι μπορούμε να υπολογίζουμε σε όλη την ομάδα».

Η Σάσκια Χίπε από την πλευρά της, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» ήταν συγκεντρωμένες και πήραν αυτό που ήθελαν. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όπως δήλωσε και η Άνα, είμαι πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε και περάσαμε στον επόμενο γύρο και πράγματι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε. Όμως ήμασταν συγκεντρωμένες και πήραμε αυτό που θέλαμε. Φυσικά χαίρομαι και για την επιστροφή μου και όλες οι κοπέλες με υποστήριξαν πάρα πολύ και ψυχολογικά όλο αυτό το διάστημα. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο γύρο!»

Διαβάστε επίσης

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει σπουδαίες παίκτριες στο ρόστερ της και έναν πάρα πολύ ικανό προπονητή.

«Παίξαμε εξαιρετικά»

«Παίξαμε εξαιρετικά»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Θρύλου στον αγώνα με την CSM Βουκουρεστίου.

Το πρώτο ματς εκτός έδρας, η ρεβάνς στο Ρέντη

Το πρώτο ματς εκτός έδρας, η ρεβάνς στο Ρέντη

Το πρώτο παιχνίδι με την Τσανάκκάλε Μπλίτσπορ Κουλούμπου θα διεξαχθεί στην Τουρκία και το δεύτερο στο «Μελίνα Μερκούρη» - Οι ημερομηνίες των αγώνων θα ανακοινωθούν στο τέλος της εβδομάδας.