Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 - 23:29

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έκανε ματσάρα στην Ρουμανία, όπου κέρδισε με 3-0 σετ την κάτοχο του Challenge Cup, CSM Βουκουρεστίου και πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κυριάρχησαν κατά κράτος στο τάραφλεξ και πανηγύρισαν μια σπουδαία πρόκριση. Οι νταμπλούχες απέδειξαν ότι φέτος έχουν δημιουργήσει ομάδα για μεγάλα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του πολύ ποιοτικές παίκτριες, οι οποίες έχουν «δέσει» μεταξύ τους και είναι έτοιμες για να οδηγήσουν τον Θρύλο σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις και ακόμα περισσότερα τρόπαια.

Παράλληλα, η ομάδα έχει έναν πολύ καλό και ικανό προπονητή, ο οποίος αποδεδειγμένα μπορεί να οδηγήσει την ομάδα πολύ ψηλά.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη πρόκριση για τα κορίτσια του Θρύλου (vid)

Μεγάλη πρόκριση για τα κορίτσια του Θρύλου (vid)

Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν και στην Ρουμανία με 3-0 σετ την CSM Βουκουρεστίου και προκρίθηκαν στους «16» του Challenge Cup – Η Τσανάκκάλε Μπλίτσπορ Κουλούμπου από την Τουρκία η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις των κοριτσιών του Θρύλου!

Οι δηλώσεις των κοριτσιών του Θρύλου!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού απέκλεισε την κάτοχο του Challenge Cup, CSM Βουκουρεστίου σε διπλούς αγώνες και προκρίθηκε στους «16» του CEV Challenge Cup, με τις «ερυθρόλευκες» παίκτριες να κάνουν τις σχετικές δηλώσεις.