Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να προχωρήσουμε»

«Είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να προχωρήσουμε»
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 - 22:08

Η περσινή ήττα από την CSM Βουκουρεστίου έγινε μάθημα για της «ερυθρόλευκες», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Στέλλα Χριστοδούλου, μετά τη νίκη-πρόκριση του Θρύλου στην Ρουμανία. «Είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να προχωρήσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων η αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Νομίζω ότι πέρσι μας έγινε μάθημα η ήττα στον επαναληπτικό. Είναι ωστόσο σημαντικό ότι η ομάδα έμεινε ίδια με λίγες προσθήκες. Μπορούμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο. Είναι σημαντική η πρόκριση αλλά κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να προχωρήσουμε».

Η Κατερίνα Γιώτα από την πλευρά της τόνισε ότι η πρόκριση θα δώσει ώθηση στις «ερυθρόλευκες» για τα επόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένες από την πρόκριση που θα μας δώσει ώθηση για τα επόμενα ματς και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θα έχουμε δυο βδομάδες να ετοιμαστούμε για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι, ωστόσο δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε», τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει σπουδαίες παίκτριες στο ρόστερ της και έναν πάρα πολύ ικανό προπονητή.

Μεγάλη πρόκριση για τα κορίτσια του Θρύλου (vid)

Μεγάλη πρόκριση για τα κορίτσια του Θρύλου (vid)

Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν και στην Ρουμανία με 3-0 σετ την CSM Βουκουρεστίου και προκρίθηκαν στους «16» του Challenge Cup – Η Τσανάκκάλε Μπλίτσπορ Κουλούμπου από την Τουρκία η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού.

«Παίξαμε εξαιρετικά»

«Παίξαμε εξαιρετικά»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Θρύλου στον αγώνα με την CSM Βουκουρεστίου.